Start Stars Sjajna Jessie J obeležila prvi dan Belgrade Callinga!

Sjajna Jessie J obeležila prvi dan Belgrade Callinga!

SHARE

Britanska pevačica potvrdila je status neprikosnovene prve  zvezde festivala, a sve nas je oduševila ne samo svojim glasom i pesmama, već i beskrajnom pozitivnom energijom.

Photobucket

Photobucket

Program prvog dana festivala prilično je kasnio, tako da je došlo do određenih promena u satnici. Pre Jessie J zapažene nastupe imali su legendarni Public Enemy a kasnije i britanski muzičar Example, s kojim je u horu pevao veliki broj posetilaca.

Photobucket

Photobucket

Ipak, sve je to bio samo uvod za spektakl! Oko 23.30 na sceni se pojavila Jessie J i odmah krenula žestoko, svojim velikim hitom “Do It Like A Dude”. Od starta nas je Jessie oduševila svojim glasom i potvrdila da sjajno zvuči uživo, ali još više time što je bila vrlo raspoložena da razgovara sa publikom, trči sa kraja na kraj bine, sve vreme s velikim osmehom na licu. Britanka nam je pričala o ljubavi a borila se i sa insektima na bini. Jednom je čak posvetila nekoliko minuta pažnje, nadenuvši mu ime Fred i otpevavši mu pesmicu.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

[youtube zH23-qUDjig]

Publika je svaku pesmu i njen gest odlično prihvatala, horski pevajući pesme kao što je “Nobody’s Perfect”. Naravno, za kraj su ostavljeni provereni hitovi “Price Tag”, “Laserlight” i “Domino” kad su se reči orile iz stotine grla. Ukupan utisak koji je ostavila Jessie J zaista je sjajan – da možemo, ponovo bismo je slušali već danas!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

[youtube YJYKPfqRhbQ]

FOTO: Nikola Dolapčev

OSTAVI KOMENTAR