Start Stars Sjajna atmosfera na velikoj BRAVO žurki! NOVE FOTKE + video!

Sjajna atmosfera na velikoj BRAVO žurki! NOVE FOTKE + video!

SHARE

Povodom 10 godina izlaženja časopisa BRAVO, u sredu je održana velika žurka! U beogradskom klubu Plastic BRAVO ekipa dočekala je svoje verne čitaoce, kao i veliki broj zvezda.

Fanovi su se slikali sa svojim favoritima među finalistima Prvog glasa Srbije i uživali u svirci grupe MVP čije su pesme gosti i sami pevali iz sveg glasa i uz obaveznu vrisku! Na sceni su podjednaku pažnju izazvali i finalisti ovogodišnjeg Prvog glasa Srbije ali i “Loveback band” kojeg čine finalistkinja prvog glasa Srbije Ana Perišić i multiinstrumentalista Vladimir Vojnović. Naravno, u pauzama između nastupa, uživali smo u najvećim hitovima sa strane muzičke scene, a i pokazali ste nam da ste savladali Psyov “konjski ples”, dok je odjekivao “Gangnam Style”.

Društvo nam je pravio i omiljeni MTV voditelj Galeb Nikačević koji je odlično vodio večerašnji program. Fenomenalnoj zabavi prisustvovalo je i 50 mališana iz Dečjeg sela i Doma u Veterniku. Atmosfera je bila zaista vrela, pa se posebno zahvaljujemo Coca-Coli koja je za nekoliko stotina gostiju obezbedila više nego dovoljno besplatnih osvežavajućih napitaka poput Coca-Cole i Fante.

Sjajnu atmosferu i lud provod na BRAVO žurki pogledajte u našoj galeriji:

[nggallery id=1]

OSTAVI KOMENTAR