Start Stars Sjajna vest! Jennifer Lopez stiže u Beogradsku arenu!!!

Sjajna vest! Jennifer Lopez stiže u Beogradsku arenu!!!

SHARE

Svetska muzička zvezda Dženifer Lopez održaće koncert 20. novembra u Beogradskoj areni, u okviru svetske turneje “Dance Again”. Prve koncert u okviru “Dance Again” turneje održaće 13. juna u Južnoj Americi. Na delu turneje u Severnoj Americi sa njom će nastupati i Enrique Iglesias.

null

Pre Beograda Jennifer će 18. novembra nastupiti u Sofiji, a za sada je zakazano ukupno dvadeset koncerata u okviru evropskog dela turneje. Latino zvezda poznata i pod nadimkom J.Lo prodala je širom sveta više od 55 miliona ploča i glumila u više filmova. Prva je žena u istoriji popularne kulture koja je u istoj nedelji bila na prvom mestu liste najprodavanijih albuma i najgledanijih filmova.

null

Nakon prvih filmskih koraka Lopez je 1999. godine objavila prvi album “On The 6” sa kojeg su se izdvojili planetarni hitovi “If You Had My Love” and “Waiting for Tonight”. Drugi album “J.Lo” objavila je 2001. godine i njime se popela na vrh Bilbordove liste najprodavanijih albuma, da bi godinu dana kasnije objavila album sa remiks verzijama pesama koji je ponovio isti uspeh i postao prvi album sa remiksima koji se popeo do vrha top listi.

null

Nakon kraće muzičke pauze koju je napravila nakon objavljivanja albuma na španskom jeziku “Como ama una Mujer” vratila se na muzičku scenu sedmim albumom “Love” objavljenim 2011. godine. Album je najavio singl “On The Floor”, jedan od najprodavanijih singlova svih vremena. Pre dve godine časopis Bilbord postavio ju je na 27. mesto liste najznačajnijih muzičkih zvezda u dvehiljaditima.

null

Lopez je pozajmila i svoj glas liku Šira i sabljastom tigru, u novom animiranom filmu “Ledeno doba 4: Kontinentalni Drift” čija se premijera očekuje ove godine.

null

OSTAVI KOMENTAR