683
Shakira proglašena pevačicom godine

Shakira proglašena pevačicom godine

683
SHARE

Pevačica Shakira, koja je nedavno raskinula 11 godina dugu ljubavnu vezu, ipak ima razloga za radovanje.

Naime, tokom vikenda u Parizu su dodeljene NRJ nagrade, internacionalne muzičke nagrade. Pevačica je proglašena muzičarkom 2010. godine dok je njen hit “Waka, Waka” proglašen internacionalnim hitom godine.

Osim toga, “Waka, Waka” singl bio je zvanična muzička himna FIFA-inog svetskog prvenstva u Africi održanog 2010. godine.

Na dodeli nagrada u Parizu pevačica je bila dobro raspoložena i nasmejana, a na crvenom tepihu blistala je u crnoj kratkoj haljinici.

Nagradu za najboljeg muškog izvođača pokupio je Usher, a grupa godine je Black Eyed Peas. Najbolji video je “Telephone” koji su napravile Lady Gaga i Beyonce dok je “muzičko otkriće” godine mladi Justin Bieber. NRJ nagrade dodeljuje istoimena francuska radio stanica na temelju podataka slušanosti. Dodela se održava već 12 godina.

14 KOMENTARA

  1. Dobra je i ona ali spored mene Katy Perry bi trebala biti pevacica godine jer je imala uspesnu godinu ali super je i Shakira.A drugo nista se ne menja opet ona glupa grupa BEP i opet glupa Gaga i opet Justin pocela je da mi se gadi danasnja muzika jedva cekam da Brit izda album pa da se stvari promene sve je postalo monotono.

  2. SHAKIRRRAAA PEVACICA GODINEEE??????????????????PA JA NEZNAM GDE CE OVAJ SVET DA IDE !!!! PA ONA NE ZNA JEDAN ZBOR DA OTPEVA!!!!!CELO VREME NA KONCERTIMA PEVA MNOOOOOOOOOOOOOOOGOOOOOOOOOOOOO FALLLSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!CCCC.-. KATASTROFA!!!!!!

  3. +6 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1♥♥♥Torresica ♥ Alisu,Tamaru,Mallu,Smoki Girls,Pametnu,Tamaru,Megan i naravno Nanda,Olallu,Noru i Lea♥♥♥

    Pa kad i jeste!Love her!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.