1802
Sevaju poljupci: Justin i Selena zajedno na basketu

Sevaju poljupci: Justin i Selena zajedno na basketu

1802
SHARE

Najpopularniji tinejdžerski par na svetu ponovo je pokazao svetu koliko se voli, ovog puta na utakmici Los Anđeles Lejkersa.

null

null

Njihovo prisustvo primetili su i organizatori, pa su se Sel i Just našli na popularno “Poljubac Kameri”. Ako je suditi po slikama, Sel baš i nije bila raspoložena za razmenu nežnosti pred svima, pa je izgledala prilično odsutno, barem u tim momentima.  Sa druge strane, Biebs je delovao presrećno i čini se da je uživao u svakom momentu te večeri.

null

null

Ukoliko želite da sretnete slavne, utakmice Los Anđeles Lejkersa su najbolje mesto za to, jer na njima osim Justina i Selene, često možemo videti i druge zvezde iz sveta filma i muzike. Ipak, na ovom meču, sve druge slavne ličnosti bile su u drugom planu!

null

null

53 KOMENTARA

  1. ISUSE DOSTA -.- ŠTA SE PREPIRETE ČIJA RODICA LIČI NA SELENU A KOJA NE, OVDJE SE RADI O SELENI I JUSTINU A NE O VAMA :*

  2. Pa naravno da je ovoj neprijatno kada je ona sa njim zbog slave…i boli me k***c sto cu dobiti hiljadu minusa,ja sam rekla svoje misljenje i necu da se foliram

  3. nemam nista protiv njih i apsolutno sam sretna sto Justin ima toliki osmijeh na licu, a za Selenu, iskreno  mislim da je njoj neprijatno sto drugi znaju da je ona u vezi sa Justinom. 
    I ne mozete reci da je s Justinom zbog slave ili da ga ne voli,jer kako mozete vi da volite nekoga koga ne znate a ona da ga ne voli, a toliko vremena provodi sa njim? 
     RAZMISLITE PRIJE NEGO STO NAPISETE :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.