294
Sestre Lohan u kupovini

Sestre Lohan u kupovini

294
SHARE

Mislite li da vlasnici prodavnica postaju posebno obazrivi kada ih poseti Lindsay Lohan?

Glumica i njena sestra Ali posetile su Venis Bič gde su stigle zbog kupovine. Prema navodima, njih dve su kasnije zajedno s majkom Dinom otputovale za Njujork.

Lindsay je dobila dve nedelje da razmisli o nagodbi koja joj je ponuđena nakon što ju je odbila na sudu u četvrtak.

Ona je optužena za krađu ogrlice vredne 2,500 dolara iz jedne prodavnice u Kaliforniji i ukoliko bude proglašena krivom, čeka je odlazak u zatvor na duže vreme.

13 KOMENTARA

  1. Mislite li da vlasnici prodavnica postaju posebno obazrivi kada ih poseti Lindsay Lohan?- AHAHAHA al ste zanimljivi i smesni ubilo se!

    al je porasla ova aliana O.o

    • @Lindsay fan ti to meni nesto??? Msm ne cudi me tvoj komentar…..cim ti je lindsay uzor xD a biebera nemoj da mi diras da ti ne bih odvalila tu glupu sugavu glavudzu! -.-‘ bozeee kako me nerviraju rugobe koje misle da su neke ribe (primer: Linsay fan)

  2. odgledala sam parent trap i nmg vam opisati koliko mi je nje sad zao..ne mrzim je vise, nekako… zaista bih zelela da se izbavi..kako je tad bila mala, slatka i talentovana, doslo mi da placem xDDDD vrati se lindsay :(

  3. Mislila sam zasto jb-ewe fanowe moraju proziwati na jusow racun, i o kakwom djubretu ti pricas. . . ??

  4. Lindsay i Justina ne treba uporedjivati!Lindsay je jedna od najboljih teen glumica sa mnogo uspjesnih filmova i singlova.Dok je Justin samo jos jedan debil kao i njegovi bolesni fanovi sa siskama,uskim farmericama ostalim gey stvarima! Lindsay legend!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.