543
Selena, Vanessa, Rachel i Ashley: Premijera “Spring Breakersa” u Los Anđelesu

Selena, Vanessa, Rachel i Ashley: Premijera “Spring Breakersa” u Los Anđelesu

543
SHARE

Spring Breakers Premieres in LA

Danas u ranim jutarnjim satima po našem vremenu ekipa filma “Spring Breakers” bila je na njegovoj premijeri u Los Anđelesu.

null

null

null

null

Selena Gomez, Ashley Benson, Rachel Korine i Vanessa Hudgens pojavile su se u prelepim haljinicama a tu je i bio i muški deo ekipe – režiser Harmony Korine kao i James Franco.

null

null

null

null

null

Premijera u Los Anđelesu bila je svakako najinteresantnija do sad – izgleda da svi slavni žele da pogledaju ovaj film, pa nije ni čudo što smo na crvenom (dobro, ljubičastom!) tepihu videli i Ashley Tisdale, Bellu Thorne pa čak i kontroverznog rokera Marilyna Mansona! “Spring Breakers” u naše bioskope stiže za tačno nedelju – očekuj poklon komplete karata na Bravo.rs!

null

null

null

null

null

null

null

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

16 KOMENTARA

  1. +12 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Kayne West,Rihanna,Christina Perri and Rita Ora ^-^ Vannesa Hudgens

    Vanny je najljepša! :D <3 *_*

  2.  Ako  ćemo iskreno Marilyn Manson je najljepše obućen xD zezam se sve djevojke su prelijepe ..  A posebno mi se istiće  Vanessa , njena haljina osmijeh ,kosa i …. <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.