892
Selena Gomez tuži kompaniju koja je tužila nju!

Selena Gomez tuži kompaniju koja je tužila nju!

892
SHARE

Day One of Selena Gomez Video Shoot for COME & GET IT

Kompanija Adrenalina nedavno je pokrenula sudski postupak protiv Selene Gomez, tvrdeći da pevačica i glumica nije ispoštovala svoje deo ugovora, ali Sel im sad odgovara istom merom!

Day One of Selena Gomez Video Shoot for COME & GET IT

Ona tvrdi kako je za odustajanje od proizvodnje njenog parfema kriva pomenuta kompanija, pa od njih kao naknadu traži minimum od 5.2 miliona dolara. Jedan izvor za TMZ prenosi kako je Selena od posla odustala nakon što je saznala da je kompanija Adrenalina u jako lošem stanju i da nije u stanju da proizvode veliku liniju parfrema. Kako njeni advokati tvrde, ona je od posla odustala samo kako bi sačuvala svoju reputaciju, jer ne želi da se njeno ime vezu uz kompaniju koja jedva uspeva da isplati sopstvene radnike.

IZVOR: Life Content

40 KOMENTARA

  1. PA NIKAD NISAM PRICALA S’ NJOM OVAKO KAO SA TOBOM AL MISLIM DA JE OK SAZNALA SAM DA IMA PETNAEST GODINA JER JE U LETS TALK REKLA JEDNOJ 18-OGODISNJAKINJI DA JE SAVETUJE 15-ESTOGODISNJAKINJA :) POGLEDAJ U LETS TALK ”MISLIM DA ME SE MOJ DECKO STIDI,, :)

  2. Kako humano od nje, kompanija jedva sklapa kraj s krajem a ona od njih jos trazi i toliko para, veoma lepo. Super. U svakom slucaju mozda su tako hteli da zarade novac ali sta se moze..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.