1006
Selena Gomez: Taylor Swift me neverovatno inspiriše!

Selena Gomez: Taylor Swift me neverovatno inspiriše!

1006
SHARE

selena-gomez-05-enlarged

Selena Gomez gostuje na stranicama novog izdanja časopisa Teen Vogue, za koji je uradila seriju prelepih slika, ali i govorila o velikom prijateljstvu sa Taylor Swift.

selena-gomez-02-enlarged

selena-gomez-03-enlarged

selena-gomez-04-enlarged

“Razlika između Taylor i mene je u tome što je ona sa 16 godina imala samopouzdanje 25-godišnjakinje. U stvari, trebala bih da kažem 80-godišnjakinje jer je ona jedna stara duša”, otkriva Sel o svojoj najboljoj drugarici.

selena-gomez-06-enlarged

selena-gomez-07-enlarged

selena-gomez-09-enlarged

“Ja nisam takva. Bila sam zaštićena do svoje osamnaeste ili devetnaeste godine. Još uvek živim sa mamom, a imam 21 godinu! Taylor me neverovatno inspiriše, ali ne bih menjala svoj put jer stvari učim na svoj način”, zaključila je ona.

selena-gomez-08-enlarged

selena-gomez-10-enlarged

Autor: Life Content
FOTO: Teen Vogue

30 KOMENTARA

  1. Ko da je nekog briga da li ima velike  obrve sto uopste nema ili da je mnogo niska,sto nije.@DD a ti si monogo savresena vidim svud te ima,i toliko si poznata da ti se svi dive!!!!!!!!!!!!!!!AKO JE NE VOLIS ZASTO UOPSTE ULAZIS NA OVAJ POST,ILI SAMO HOCES DA VIDIS KOLIKO JE ONA SAVRSENA I BOLJA OD TEBE!!!!!!!!!!!
    I DA PONOVIM JOS JEDNOM DA JE ONA SAVRSENAAAAA :))))

  2. Dragi hejteri, vi ste samo ljubomorni na Sel zato sto je toliko savrsena. Ok, mozda su joj obrve ispale malo deblje nego sto bi trebalo, ali svi Selenatori znaju da ona ima lepe i tanke obrve i da su joj ovako ispale samo zbog takve sminke. Stoga, nemojte traciti vreme i idite, jer joj niste ni do kolena.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.