Start Stars Selena Gomez priznaje: “Kidnapovala sam Selenatorke!”

Selena Gomez priznaje: “Kidnapovala sam Selenatorke!”

SHARE

UM473

Selena Gomez gostovala je na radio stanici BBC Radio 1 a voditelju Nicku Grimshawu priznala je kako je jednom prilikom samo strpala četvoro Selenatora u svoj automobil i odvezla se.

Selena Gomez Loves Her London Fans

Selena Gomez Loves Her London Fans

Selena kaže kako su je njeni fanovi čekali na aerodromu u rano jutro, a ona je morala da ih izbegne, jer su je proganjali paparaci. “12 paparaca me je jurilo, a ja sam samo pognula glavu jer ih baš i ne volim”, kaže glumica i pevačica. “Moji fanovi su me čekali ispred aerodroma a ja sam zgrabila četiri devojke i pobegla autom s njima. Zbog toga sam kasnije imala problema, ali jednostavno nisam mogla a da im se ne javim. Paparaci su kreteni i blokirali su mi prilaz ovoj deci.”

Selena Gomez Loves Her London Fans

Selena je potom istakla koliko voli svoje Selenatore. “Imam zaista prelepe, divne fanove. Ustaju toliko rano da bi me videli i to me svaki put zapanji. Neke od njih videla sam već par puta, tako da smo izgradili i odnos.” Koliko je to iskrena ljubav, pokazuju i ove fotke nastale danas ispred studija u Londonu – manja grupa fanova dočekala ju je u 6.30 ujutro a Sel im se zahvalila fotkajući se s njima i potpisujući autograme.

agRTC

Ona kaže da obožava London i da tu ostaje do subote. “Osećam kao da je ovo više kul verzija Amerike. Ljudi su više kul ovde, moda je sjajna, hrana je odlična, posebno indijska. Svaki put sam jako uzbuđena kad dolazim u London, to je sjajno.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR