518
Selena Gomez: Prirodna i prelepa u Bostonu

Selena Gomez: Prirodna i prelepa u Bostonu

518
SHARE

Selena Gomez posetila je Boston, gde je gostovala na jednoj radijskoj stanici i promovisala svoj novi singl “Come & Get It”.

S obzirom da se radilo o jutarnjem prografmu, Selena je i dalje izgledala pomalo pospano i umorno, ali ipak prelepo kao i uvek, čak i sa vrlo malo šminke na licu. U intervjuu, Selena je otkrila da je uživala tokom snimanja ovog albuma. “Da budem iskrena, kod većine albuma svi žele da što pre završe. Sa ovim izdanjem, ja sam mogla da snimim 24 pesme, i bilo mi je jako zabavno da imam više kreativne slobode i donosila sam više odluka, i to je ono što mi je bilo veoma važno na ovom albumu”, kaže Selena.

Izvor: Life Content

35 KOMENTARA

  1. meni samo nesto nije jasno, ja smatram da je Selena jako lepa i talentovana ali vi Bravo kad pisete o njoj vi nju uzdigete toliko visoko, kako je uvek savrsena i prelepa, a kad citam druge postove o drugim zvezdama vi napisete “lepo je izgledala” . Mislim da su svi primetili vasu naklonost prema njoj ali ne morate biti toliko ocigledni :) no hate <333

  2. @miss Teodora Sykes…. haha pa ako je fan ne znaci da mora da voli sve sto ona obuce i sto ona voli wtf??? O.o i ja obozavam miley pa mi se ne svidja sad njena frizura i stajling,ali to mi ne daje prepreku da je volim tako da … -_-

  3. E, ae ne kenjate ovde, likusa je prelepa, to sto si ljubomorna sto je bila sa Justinom ne znaci da treba da seres ovde, tj serete, sve bi dala da si na njenom mestu, ja je ne volim ali je lepa.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.