855
Selena Gomez otkrila uz smeh: Justin Bieber je bio u suzama zbog...

Selena Gomez otkrila uz smeh: Justin Bieber je bio u suzama zbog nje!

855
SHARE

null

Neumorna Selena Gomez rado je viđena gošća svakog tokšoua, pa je rano jutros po našem vremenu gostovala u emisiji popularnog voditelja Davida Lettermana.

null

null

null

Sel je izgledala sjajno u crnoj čipkastoj haljinici i jakni a za okupljene paparace ispred studija u Njujorku imala je samo osmehe. Naravno, jedna od nezaobilaznih tema razgovora morao je da bude Justin Bieber, ali nije se činilo da je Seleni zbog toga neprijatno – naprotiv. “Sama sam i dobro mi je tako”, poručila je pevačica i glumica. Kad se voditelj prisetio priče zbog koje je Justin Bieber zaplakao u njegovom studiju, Sel je bez razmišljanja poručila: “Pa, to znači da smo i ti i ja uradili istu stvar.”

null

null

Dok je publika aplaudirala, Selena je umirala od smeha, očigledno uživajući u prilici da malo potkači svog bivšeg! Čini se da se glumica i pevačica odlično zabavlja ove godine i da joj Justin nimalo ne nedostaje!

http://youtu.be/GzB4DCqodug

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

92 KOMENTARA

  1. Ne kapiram sto vi ljudi komentarisete to je samo njihova stvar i oni treba to da rese pola vas ne zna sta znaci kurva,fuxa i ostalo a i on mi je kao musko cmirdri tu po javnosti strasno da je musko prihvatio bi cinjenicu ne bi smizdrio i treba svi da mu se smeju a ne da ga sazaljevaju jao jadan nije on uopste tako nevin kao sto izgleda :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.