756
Selena Gomez obara s nogu!

Selena Gomez obara s nogu!

756
SHARE

null

Na zadovoljstvo Selenatora ali brojnih momaka, Selena Gomez gostuje na stranicama časopisa Harper’s Bazaara, za koji je snimila još jedan neverovatan editorijal!

null

null

Selena je pozirala u nekoliko veselih ali i zavodničkih kombinacija kojima jednostavno obara s nogu! Svaka od kombinacija u kojoj je vidimo deluje nam podjednako dobro.

null

null

Sel je za časopis otvorila dušu i govorila o ljubavi. “Za mene, ljubav je normalna stvar. Naravno, pogledate Jay-Zja i Beyonce i pomislite ‘O moj bože, oni su tako savršeni zajedno’ ali na kraju dana, njihova ljubav je kao i sve druge.” Mlada zvezda kaže da posle Justina Biebera nema nameru da se odmah upušta u vezu. “Nije da sam sad poželela da izlazim i upoznam nekog. Nisam dobra u tome. Verujem u ljubav – da, ja sam jedna od tih devojaka.”

null

null

IZVOR: Life Content

29 KOMENTARA

  1. ceep calm and love selena zašto ne voliš Miley više? mogu se kladiti da si gledala Hannah Montana,i da je ona svima bila uzor,i to prviii! Stvarno nemam ništa protiv Selene,volim je,super je i prelijepa,talentovana.. al’ mi nije jasno! JA jesam Selenator i Smiler,al’ brate Miley mi je bila 1 uzor i voljet ću je,a ne pljuvati na nju zbog kose i oblačenja.
    Btw Selena je na ovim slikama prelijepa. <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.