Start Stars Selena Gomez: O prijateljstvu s Taylor Swift u novom street editorijalu

Selena Gomez: O prijateljstvu s Taylor Swift u novom street editorijalu

SHARE

null

Selena Gomez traženija je nego ikad a ovih dana posebno je u centru pažnje zbog uloge u filmu Spring Breakers. Ona je uradila odličan editorijal za časopis “Nylon” gde je osim o filmu govorila i o svojoj velikoj prijateljici.

Kao što vidimo na fotkama, tema editorijala bio je ulični, opušteniji stil odevanja, a glumica i pevačica u svemu se odlično snašla. Evo i šta smo mi izdvojili iz intervjua:

null

O paparacima:
“Mislim da je paparacima dosta mene jer sam tako dosadna. Odem u jedan šoping centar a oni se pitaju “Zašto li se vraća na isto mesto?”

null

O Spring Breakerima:
“To je bila moja prva audicija godinama unazad. Definitivno osećam da je to moja prva zrelija uloga. Bila sam stvarno nervozna ali režiser je rizikovao sa mnom. Rekao je: “Živiš u balonu od sapunice a ja ću te izvući odatle, ali samo ako mi veruješ.”

null

O svom svakodnevnom životu:
“Zabavljam se. Na kraju dana, ljubav je tako normalna stvar i svi se nosimo s tim. Samo zato što je to drugačiji životni stil ne menja značenje onoga na čemu sam odrasla a to su bajke.”

null

O odnosu s Taylor Swift:
“Iste stvari doživljavale smo u isto vreme. Ipak, nikad nismo pričali o našem poslu. Ona je postala osoba kojoj bih se obraćala kad imam problema s porodicom ili dečkom. Teško je verovati devojkama, pa sam srećna što imam nju.”

null

OSTAVI KOMENTAR