Start Stars Selena Gomez: Neobičan editorijal za i-D magazin

Selena Gomez: Neobičan editorijal za i-D magazin

SHARE

selena-gomez-id-magazine-lead

Selena Gomez uradila je verovatno najneobičniji editorijal u svojoj karijeri, ali njene Selenatore to može da raduje, jer je i-D izuzetno prestižan magazin, koji šansu retko ukazuje ovako mladim zvezdama.

tumblr_mr2mp3ayWY1r81g3ao2_400

Sel je pritom govorila i svojoj karijeri, koja baš i nije počela sjajno. “Kad sam bila mala, baš sam bila stidljivo dete. Moja prva audicija nije prošla kako je trebalo. Bila sam vrlo čudna. Bilo je to ispred gomile ljudi u Disneyu i definitivno sam mislila da sam upropastila stvari. Trebalo mi je mnogo vremena da se više ne nerviram oko toga.

tumblr_mr2mp3ayWY1r81g3ao1_1280

Kad je reč o onome što najviše voli kod svog posla, Selena ističe da su to definitivno snimanja u Evropi. “To što sam tamo i osećam okruženje u kom se nalazim, stvari čini samo realnijim. Toliko je lako nositi prelepe haljine i izgledati vrlo glamurozno, jer imate Photoshop, ali snimati nešto što je vrlo sirovo je jako zabavno. Na mene je padala kiša, smrzavala sam se, bila sam pokrivena ogromnim džemperom a moja kosa je bila rasčupana. Ali jednostavno moram da se uživim u taj momenat.”

S Gomez 08052013 2

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR