824
“Trudnica” Selena Gomez: Izlazak sa Jadenom Smithom

“Trudnica” Selena Gomez: Izlazak sa Jadenom Smithom

824
SHARE

SelenaLondon_240513

Selena je zabrinula svoje fanove kad je u sredu rekla kako je doživela trovanje hranom, ali noćas je ponovo bila u top formi dok je obilazila London u društvu sina Willa Smitha.

Selena Gomez & Jaden Smith Have Dinner Together In London

Selena je tviteru ostavila zabrinjavajuću poruku koja glasi: “Izvinjavam se svima zbog otkazivanja današnjih obaveza. Nisam sigurna jesam li bolesna ili sam jela lošu hranu, ali osećam se užasno. Odmaraću ostatak danai biće mi bolje sutra. Izvinite :(” Samo ove reči bile su dovoljne nekim fanovima da posumnjaju kako je Selena trudna, pa je na tviteru čak trendovalo “SelenaGomezPregnant”!

Selena Gomez & Jaden Smith Have Dinner Together In London

Sel je noćas delovala zdravo a srela sa sa Jadenom s kojim je bila na večeri. Jaden je prilično blizak prijatelj njenog bivšeg dečka Justina Biebera, a kao pravi džentlmen, pokušao je da je sakrije od bliceva paparaca koji su ih sačekali. Njih dvoje večeras će se zajedno pojaviti u jednom tokšou.

SelenaLondon_240513ii

40 KOMENTARA

 1. WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWW!!
  Selena je prelepa na slikama.A ne verujem da je trudna.Samo je malo bolesna!
  SEL <33333333333333333333333333333333333

 2. ma ajde više je ostavite na miru.svaka osoba na svijetu može biti bolesna pa i selena je običan čovjek!

 3. Ne mogu da verujem!Pre je pricala da ne moze da zivi bez Jusa a sad se trudi da izadje sa svakim njegovim prijateljem!Nisam BELIBERSICA,ali zar ni malo ne misili na njegova osecanja,trudi se da ga povredi!Ona ne vidi koliko mu je bilo tesko da raskine sa njom i da je on jos uvek voli,a ona ga jos vise povredjuje!
  SAMO,ZAO MI JE JUSTINA!

  • Ne gubi se bre gde ona trudna ajde bre hejteru glupi idi glegaj film u novinama ! I ako nemas sta pametije da kazes drzi jezik za zubima !!! I kloni je se…!

 4. auu,devojci ne moze da bude lose od fanova,ako je boli glava znaci da je trudna,ako se prehladila znaci da je trudna,ako joj zapusen nos i boli je stomak turdna je! msm kako se gube!a fanovi seru ne vidjeno!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.