881
Selena Gomez: Blistavo veče na 2013 Teen Choice Awards

Selena Gomez: Blistavo veče na 2013 Teen Choice Awards

881
SHARE

Selena Gomez

Nikad lepša i nikad voljenija – Selena Gomez noćas je bila gošća na dodeli ovogodišnjih Teen Choice Awards, a nema sumnje da će joj one ostati u prelepom sećanju.

Selena Gomez

Selena Gomez

Sel se pred fanovima i novinarima pojavila u prelepom izdanju a tokom noći dobila je i nekoliko izuzetnih priznanja, koje samo potvrđuju njen zvezdani status. Sel je tako između ostalog, dobila nagradu za omiljenu žensku muzičku zvezdu, a kako su glasovi stigli direktno od fanova, tim su ovi uspesi slađi!

Selena Gomez

Selena Gomez

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

40 KOMENTARA

  1. Selll najlepsa i najbolja uvek <333333333 Bas mi je drago zbog nagradaa takodje mi je jako drago i zbog Harry-jaa <33 :3Micaa 

  2. Iskreno, nisam hejter, ali pogledajte Miley,a pogledajte Selenu… Selena je prelepa, slatka, simpatična, lepo se oblači i ponaša.. A Miley se NE oblači (bukvalno), glumi budalu i ona dobije nagradu za stil.. o.O  OMG   no8

  3. Divna jeee,
    ostala je kod Disney-ja ali bori se sama za sebe bez nekih stvari kao što je miley proglasila da disney zabranjuje da odrastu pri tome je sve zrelija i zrelija :) I mislim da po tome se se razlikuje od Miley-Iako ni jedna nesnima toliko pesme za mladje uzraste Selena se ponaša prikladnije i zrelije :)
    U svakom slučaju nebranim Miley-nom novom izgledu ali bi bila rado da neprojavljuje da je odrasla :(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.