Start Stars Šašavi šeširi na kraljevskom venčanju

Šašavi šeširi na kraljevskom venčanju

SHARE

Englezi, koji su poznati po tome da nose neobične šešire na bitnim događajima pa tako i svadbama ovog petka dali su sve od sebe. Neki su se toliko trudili da budu neobični da bi ih se posramila i sama kraljica šešira, Lady GaGa.

I dok Britanci glasaju da li je Victoria Beckham pogodila ili promašila sa svojom odevnom kreacijom upotpunjenom neobičnim kratkim šeširom bez oboda, naveliko se priča o modnim kombinacijama Williamovih sestričina, princeza Eugenije i Beatrice, koje su peta i šesta po naslednom redu kraljice Elizabethe II za presto.

Naime, devojke su svojim ekscentričnim šeširima upotpunile kreacije Vivienne Westwood i Valentina i vrlo uspešno  privukle pažnju na sebe. Princeza Beatrice čak nije mogla ni normalno da sedi u limuzini zbog šešira koji ju je u tome ometao.

Žena koja je najviše šokirala britansku javnost bila je definitivno Samantha Cameron, supruga političara Davida Camerona čija su haljina i cipele bili pun pogodak, ali ono što je Britance šokiralo zapravo je činjenica da je imala raspuštenu kosu i nije stavila šešir kako nalaže tradicija.

Šuška se i kako je kraljica Elizabetha naredila da niko ne sme da ima lepši šešir od nje, ona je bila u žutom kostimu i imala jednostavni klasični šešir s kratkim obodom.

OSTAVI KOMENTAR