Start Sport Ronaldo: Spremni smo za borbu

Ronaldo: Spremni smo za borbu

SHARE

Strelac odlučujućeg gola, koji je Portugal odveo u polufinale, Kristijano Ronaldo kaže da je njegov tim sada samouveren i spreman za dalju borbu.

null

null

Fudbalska reprezentacija Portugalije plasirala se u polufinale prvenstva Evrope pošto je u Varšavi, u četvrtfinalu, savladala selekciju Češke sa 1:0 (0:0). “Mislim da smo dobro odigrali. Stvarali smo dosta šansi. Cilj je bio da prođemo u polufinale i srećni smo zbog toga. Znamo da će u polufinalu biti teško, ali samouvereni smo i spremni za borbu”, kaže Ronaldo.

null

null

Napadač Portugala dodao je da ih sada čeka slavlje. “Često smo pogađali stativu, ali na kraju smo iskoristili svoju šansu. Sećam se da sam na prošloj utakmici i ja dva puta pogodio stativu, ali najvažnije je da sam sada bio precizan. Pobedili smo i plasirali se u polufinale. Sad nas čekaju osmesi i muzika”, kaže Ronaldo.

null

null

Ronaldov saigrač Nani, rekao je posle trujumfa nad Česima da je utakmica bila teška, ali da im je pobeda dala dodatni podstrek. “Bila je ovo teška utakmica, ali dobro smo odigrali. Svi su bili odlični na terenu, svaki igrač je dao sve od sebe, zato smo i pobedili. Od sada će svaka utakmica biti presudna, ali dobili smo na samopouzdanju. Propustili smo nekoliko šansi večeras, ali Kristijano je na kraju postigao odlučujući gol”, rekao je Nani.

Portugalci se u polufinalu, 27. juna u Donjecku, sastaje sa pobednikom meča između Španije i Francuske.

Izvor: b92.net
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR