Start Stars Roditelji Miley Cyrus boje se da će njihova podivljala kćerka završiti kao...

Roditelji Miley Cyrus boje se da će njihova podivljala kćerka završiti kao Lindsay Lohan

SHARE

Roditelji teen zvezde Miley Cyrus boje se da će njihova maloletna kćerka završiti kao Lindsay Lohan, jer su potpuno izgubili kontrolu nad njom. 17-godišnja pevačica i glumica više nimalo ne liči na sramežljivu tinejdžerku Hannah Montanu koju glumi u istoimenoj seriji već se polako pretvara u klasičnu holivudsku partijanerku koja redovno obilazi klubove, opija se i nosi oskudnu odeću. “Ispočetka, Mileyjina se majka Tish uvek nervirala kad bi joj govorili da joj je kći divlja, ali sad i sama to shvata. Svi su zabrinuti za nju. Ima 17 godina, ali ona je ta koja najbolje zarađuje u porodici i donosi odluke. Niko joj ne želi reći ‘ne’. Čak i ako joj kažu, ona je toliko harizmatična da ih uveri kako moraju promeniti mišljenje”, kaže izvor blizak obitelji Cyrus za Hollywood Life.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Iako joj je i otac, Billy Ray imao uspešnu country karijeru, Miley ga je nadmašila zaradom od 25 miliona dolara u 2009. godini što je čini jednim od najuspešnijih tinejdžera na svetu. “Draga je ona devojka, ali počela je preterivati. S obzirom na njen brz tempo i novi imidž, svi kažu da je samo pitanje vremena kada će se uvaliti u nevolju. Ne želimo da postane nova Lindsay Lohan, ali mali su izgledi da će to izbeći”, kaže izvor.

Uploaded with ImageShack.us

Šta ti misliš? Kako ti se čini Mileyno ponašanje? Da li je ok i u skladu sa njenim godinama ili možda ipak malo preteruje i sa razlogom brine roditelje? Ostavi nam svoj komentar!!!

OSTAVI KOMENTAR