Start Stars Robert Pattinson i Kristen Stewart – još uvek ne priznaju da su...

Robert Pattinson i Kristen Stewart – još uvek ne priznaju da su u vezi

SHARE


Ekskluzivni intervju sa dvoje mladih glumaca nije otkrio ono što javnost najviše zanima

00581707_000003

Čuveni američki modni magazin Harper’s Bazaar, objavio je u svom najnovijem broju intervju sa zvezdama „Twilighta“, Robertom Pattersonom i Kristen Stewart, ilustrovan njihovim romantičnim fotkama, inspirisanim gothic modom.

Novinarka Laura Brown je u Vankuveru vodila odvojene intervjue sa dvoje mladih glumaca u njihovim hotelskim sobama koje su se, gle čuda, nalazile jedna do druge, ali niti jedno od njih nije potvrdilo niti negiralo da su u vezi. Zapravo, u magazinu nema niti jedne rečenice koja se diretkno odnosi na njihovu romansu – osim sledeće spekulacije:

„Trenutno postoji samo jedna stvar koju bi svako na planeti želeo da zna… Da li su njih dvoje u vezi ili ne? Hm…ako ništa drugo, jasno je da su Rob i Kristen veoma, veoma bliski.“

I, to je sve. Nakon te rečenice, usledilo je pitanje, „Ko je od vas dvoje romantičniji ?“

„Biću skromna,“ odgovara Kristen, „pa ću reći ću da je to Rob. Mislim da biti romantičan znači biti iskren prema voljenoj osobi.“
Rob je na isto pitanje odgovorio: „Uh, ne znam. Šta je Kristen rekla? Ne. Ja se samo bolje foliram.“

Naravno, ovo pitanje upućeno im je u zasebnim razgovorima i nije bilo u kontekstu njihovog međusobnog odnosa, ma kakav on bio. Do kraja intervjua, između ostalog, saznajemo i da Kristen voli da nosi muški donji veš, da je Rob takmičarski nastrojen i da je prilično smotan u scenama u kojima je potrebno i malo kaskaderske veštine, ali i podatak da se Rob i Kristen na snimanjima međusobno oslovljavaju sa „muž“ i „žena“, što je novinarku navelo na tabloidnu pretpostavku da su njih dvoje već vereni.
Ali za kraj smo dobili samo Robovu izjavu: „Ona je izuzetna devojka. Osoba kakva je Kristen ne sreće se svaki dan.“
Misterija, dakle, još uvek nije rešena, a s obzirom da Kristen i Roberta očekuje snimanje još dva flma iz „Twilight“ sage, pravi odgovor na pitanje o njjihovoj međusobnoj romansi verovatno nećemo dobiti još neko vreme.

OSTAVI KOMENTAR