406
Robert i Kristen zajedno na premijeri “Breaking Dawn – part 2″!

Robert i Kristen zajedno na premijeri “Breaking Dawn – part 2″!

406
SHARE

Iako su pre par nedelja svi mislili da je to nemoguće, Rob i Kristen na kraju se se ipak zajedno pojavili na premijeri poslednjeg “Twilighta”.

null

null

Kristen se pojavila u elegantnoj zlatnoj haljini i bila je kao i Rob izuzetno dobro raspoložena, na radost brojnih fanova koji su premijeru danima čekali ispred bioskopa.

null

null

Kristen kaže da nije bilo lako oprostiti se od serijala koji ju je proslavio: “Imali smo lep ispraćaj. Ko god ne želi da se ovo završi, dodaje so na ranu. Stvarno nije lako. “Breaking Dawn part 2″ kreće s redovnim prikazivanjem u bioskopima od 16. novembra.

null

null

FOTO: FAME

7 KOMENTARA

  1. Kristen mi se ovaj put ne svidja.Lice joj je ruzno…Oni se bas lep par…
    Nekom je Kristen prelepa a nekom nije…Svako je lep na svoj nacin…Haljina joj je zato prelepa i predivna…
    A i Robert je lep na svoj nacin inace on ima bas lepo lice…

  2. @Bravo Svi smo to ocekivali,sve novine osim tebe objavlju da su se Kristen i Rob pomirili,samo ti moras da budes izuzetak.Do sada sam upijala svaku tvoju rec,ali mislim da ovo stvarno nije trebalo da precutis.

  3. Bella , gde si ti citavih mesec dana? Pa Bravo samo o tome i pise!
    Meni se Kristenin izgled jako svidja, samo bi haljina mogla da bude malo manje providna (na jednoj slici sam je videla od pozadi i sve se vidi). Tesko mi je da priznam, ali Robert se obukao kao deda! Ovo zeleno odelo mu uopste ne stoji, Tajler je 100 puta lepsi…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.