211
Rita Ora: Poseta studiju u Londonu

Rita Ora: Poseta studiju u Londonu

211
SHARE

Ovih dana u Londonu je izgleda veoma hladno, bar sudeći po stajlingu pevačice Rite Ore.

Rita je viđena ispred muzičkog studija u Londonu u četvrtak, u velikoj zelenoj jakni sa kapuljačom. Ipak, moguće je da je glavni grad Engleske ipak malo obasjalo sunce, pošto je pevalica nosila i naočare.

Sledeće nedelje Rita ima zakazan nastup na svečanoj dodeli Brit nagrada, gde je nominovana za najboljeg novog izvođača. Rita se nada da će te večeri biti među dobinicima, pa je na Twitteru pozvala svoje fanove da glasaju: “Nastavite da glasate! Ostao nam je samo još jedan dan! Tako smo blizu!”

Izvor: Life Content

10 KOMENTARA

  1. PEVALICA AHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAAHAAHAHAHABABABHAHAHHAHAAHAHAHHAAHAHAHHAAHHAHAAHHAHHAAHHAAHAHAHHAAHAHHAHAHAAHAAHHAH KOOMAAAAAAA, UMIREEEM , NEMA ME HAHAAHAHAHHAAHHAHAHAHAAHABAHAHAHAHHAHAAHA

  2. HAHHAH pa i onaj pacov je Honor Majnorad je takodje pozvao sve(putem twittera) da glasaju za nju !!!!!!! Ona je meni super,ali vidim da se smrzla cim je uzela ovaku debelu jaknu ;) Ali vredna je brate ipak ♥
    srecno Rita nadam se da ce dobiti tu nagradu ,srecno :D

  3. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA,PERKA and NENAD) *_*)

    Normalno je da ce dobiti tu nagradu kad je najbolja! ^^ :D *_* <3<3<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.