316
RIhanna: Spremna za uzletanje

RIhanna: Spremna za uzletanje

316
SHARE

RiH8272013- (10)

Rihannu ovih dana ne drži mesto: nakon posete Njujorku i pojavljivanja na MTV VMA, pevačica se pojavila na njujorškom aerodromu, odakle je otputovala u nepoznatom pravcu.

Obliazeći svet, RiRi istovremeno promoviše i svoju novu modnu kolekciju koju je uradila za “River Island”. Ona je nosila maskirni kombinezom i kapu sa natpusom: “RiRi G4Life”, dok je na trenutak zastala da se pozdravi sa fanovima pre nego što se ukrcala na avion.

RiH8272013- (8)

RiH8272013- (5)

RiH8272013- (3)

RiH8272013- (1)

RiH8272013- (12)

Izvor: Life Content

18 KOMENTARA

 1. inace @Bravo mnogo kasnis twerk je zahvaljujuci Miley stavljen u recnik http://www.spin.com/articles/twerk-dictionary-miley-cyrus-queens-stone-age-justin-timberlake-teddy-bears/?utm_source=spintwitter&utm_medium=social&utm_campaign=spintwitter

 2. takodje evo sta su niall i liam rekli o taylor,pisite o zanimljivim stvarima,a ne o tome kako je neko krenuo na aerodrom http://www.unrealitytv.co.uk/x-factor/one-directions-liam-payne-louis-tomlinson-niall-horan-tell-swearing-taylor-swift-to-hashtag-get-over-it-she-does-with-snow-patrols-gary-lightbody/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=one-directions-liam-payne-louis-tomlinson-niall-horan-tell-swearing-taylor-swift-to-hashtag-get-over-it-she-does-with-snow-patrols-gary-lightbody

 3. Riri prelijepaa *_*  @lallala smiri dozivljaj,twerk nije uveden zbog majli,ne lupetaj.Nicki je twerkovala jos dok je bila hannah montana,a da ne pominjem tutorijale za twerkovanje koji su na youtube-u jos prije i nicki i miley.I bravo jedva da pise o riri a o taylor i 1d stalno pise,stavljaj to na nekom drugom postu.

 4. Sto mi dislakujete komentar?Rekla sam da je Riri lepa ko i uvek.Jel to lose?Ja vama nisam dislajkovala komentare iako nemaju veze sa ovim clankom..

 5. @☺onedirectionismylife☺ O Boze!
  Mozda Nisu Sve Slike Prikazane,Naprimer Bas Te Slike Gde De Pozdravlja
  Slikajuci Sa Fanovima! Nezelim Nikakvu Svadju,
  Ali Sam Te Opomenula Da Neogovaras Rihannu!
  Pozdrav ♥ :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.