246
Rihanna: Solo izlazak za Dan zaljubljenih

Rihanna: Solo izlazak za Dan zaljubljenih

246
SHARE

Rihannu su okružili paparaci i obožavaoci dok je u četvrak uveče izlazila u jedan klub u Los Anđelesu.

Pevačica je te večeri izgledala zanosno u prelepoj narandžastoj haljini, zlatnim sandalama i sa crnom bundom prebačenom preko ramena.

Mnogi su ovaj Rihannin solo izlazak shvatili kao još jedan dokaz da je pevačica ponovo u lošim odnosima sa Chrisom Brownom, nakon navoda da su se veče pre toga ignorisali u jednom klubu.

Izvor: Life Content

14 KOMENTARA

  1. Jao sta sad ako je sama izasla nije kraj sveta! Ima razloga brate,mozda Chris nije imao vremena ,morao je da bude negde (otkud znam sta vec,njihova stvar). Sta odmah uvelicavate stvar,brate vi svaku sitnicu gledate lupom ;) Eto tako!!!! Mozda opet nastaju problemi u njihovoj vezi,ali resice se sigurna sam,oni se vole!!! RiRi je prelepa ,ima fenomenalne nokte ♥ ♥ ♥ Obozavam je dusa ^^

  2. Pa šta ako je bila sam za Dan zaljubljenih, ništa strašno.Priča se da je te iste večeri u tom istom klubu bio i Chris Brown, i da njih dvoje uopšte nisu govorili jedno sa drugim te večeri, već da su se ignorisali, i onda su svi zaključili da su u svađi odnosno pred raskidom.A takođe, imaju i priče da je Chris nakon napuštanja kluba bio sa jednom devojkom celu noć. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.