Start Stars Rihanna progovorila o nedavnom pomirenju s Chrisom Brownom

Rihanna progovorila o nedavnom pomirenju s Chrisom Brownom

SHARE

Pevačica i njen nekadašnji dečko nedavno su udružili snage u muzičkom studiju, a RiRi kaže da zbog toga ne namerava nikome da se izvinjava.

null

null

Govoreći za časopis Elle, ona je rekla kako je nije briga šta drugi misle o njenim odlukama. Saradnja na pesmi “Birthday Cake” koja je objavljena tri godine nakon što je Brown brutalno prebio pevačicu izazvala je prilično burne reakcije. “Poenta je da svi različito razmišljaju. Meni je to teško da prihvatim, ali razumem to”, rekla je. “Ljudi gube svoje vreme na blogovima ili čemu već, kukaju, i to je ok. Ja ću sutra biti ista ta osoba. I dalje ću raditi ono što hoću”.

null

null

Ona kaže i da je bila posramljena nakon raskida sa Chrisom, ali da ju je to što je javnost znala sve detalje samo ojačalo. “To mi je dalo oružje u ruke. Bila sam u fazonu, pa šta da se radi. Znaju o meni više nego što bih to želela. To je neprijatno. Ali to me je otvorilo. To je bilo moje oslobođenje, moj momenat da sve iznesem…Sad to znate i možete da kažete o tome šta god hoćete. Nemam ništa da krijem.”

null

null

OSTAVI KOMENTAR