1252
Rihanna: Poziranje u hidžabu ispred džamije u Abu Dabiju!

Rihanna: Poziranje u hidžabu ispred džamije u Abu Dabiju!

1252
SHARE

riri-102013-_10

Rihanna je vikend provela u Abu Dabiju, glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata, što je iskoristila da poseti lokalne znamenitosti ali i uradi seriju odličnih fotki.

riri-102013-_4

riri-102013-_6

Pevačica se tako ispred velike džamije pojavila obučena u tradicionalni hidžab, a fotografije koje je objavila završile su na njenom instagramu. Međutim, RiRi je svojim potezom uznemirila vođstvo džamije, koje je kasnije izdalo saopštenje u kom napominju da je pevačica udaljena sa ovog mesta jer je bila na ulazu koji nije namenjen posetiocima.

riri-102013-_9

riri-102013-_8

riri-102013-_7

Autor: Life Content
FOTO: Rihanna/instagram

29 KOMENTARA

  1. Kao da nismo navikli na ovakve stvari… Pa pogledajte samo članak o Seki Aleksić od pre par dana, gde se slikala u uskoj haljini sa prinom mozaika Bogorodice, ili pogledajte reprizu poslednje epizode Tvoje lice zvuči poznato, gde je Severina nabila na uši dve krstače od zlata i dragog kamenja… Mnogi religiju ne shvataju ozbiljno,nego kao stvar nekog trenda, mode, a verujem da mnoge od tih osoba to baš i namerno rade, jer znaju da će to skrenti pažnju, izazvati šok i zamerke mnogih… Sve im je to (ali i nije) dobra reklama. Što im više pažnje poklanjate, njihov cilj se svakim klikom/komentarom nanovo ostvaruje.

  2. Htela bih još dodati da mi nema ništa gore nego kada shvatim da je Rihanna, o kojoj je ovde reč, jelte, pre relativno kratkog vremena, objavila spot Pour it up, koji je krajinje vulgaran i skandalozan, gde igra polugola i vrlo rado pokazuje svoje međunožje… Ma i spot i tekst pesme su užas. A onda se slika ovako, kao neka skrušena vernica… -.- I don’t want to live on this planet anymore.

  3. Rihana je piun u Masonskim rukama, poklonicima sotone. Od Madonne, Britney Spers, …pa evo i Rihana dođe na red za promovisanje nemorala, bluda, seksualne moči. To je i ujedno glavni cilj Iluminatske mašinerije, novog svjetskog poretka, još u dječijim, tinejđerskim srcima ubiti sve što je duhovno a usaditi ljubav prema materijalnom, izopačenom i prolaznom.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.