856
Rihanna poput neke velike ptice

Rihanna poput neke velike ptice

856
SHARE

Ponekad se zaista zapitamo odakle Rihanna izvlači svu tu odeću jer se neretko pojavljuje u kombinacijama koje ne samo da se sada ne nose, nego se nikada nisu ni nosile.

Lepa pevačica pojavila se na promociji svog novog parfema u robnoj kući “House of Fraser” u Londonu u neobičnoj tirkiznoj kombinaciji.

Rihanna je na sebi imala neobičan top od perja i široke pantalone do gležnja u tirkiznoj boji, a sve je upotpunila velikim belim sunčanim naočarima i zlatnim naušnicama. Jedino što je bilo za pohvalu bile su lakirane Louboutinke bež boje i sjajna retro frizura.

Bez obzira na neobičan izgled, Rihanna je zračila lepotom jer čak ni tako čudna kombinacija nije uspela da zaseni njenu lepotu.

25 KOMENTARA

  1. Dragi Boze, devojka koja ovo cita je veoma lepa, inteligentna, talentovana, jaka i puna volje … Pomozi joj Boze da zivi najbolje molim te pazi je u njenim ciljevima pomozi joj na najmracnijem mestu ….. Za 9 minuta nesto cete uciniti srecnom … posalji ovo na 9 devojaka …­

  2. Dragi Boze, devojka koja ovo cita je veoma lepa, inteligentna, talentovana, jaka i puna volje … Pomozi joj Boze da zivi najbolje molim te pazi je u njenim ciljevima pomozi joj na najmracnijem mestu ….. Za 9 minuta nesto cete uciniti srecnom … posalji ovo na 9 devojaka …­

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.