210
Rihanna: Opuštanje na Barbadosu

Rihanna: Opuštanje na Barbadosu

210
SHARE

Rihanna je odlučila da poslednje dane u ovoj godini provede na svom rodnom Barbadosu sa prijateljima. 

Pevačica je viđena kako uživa u svojoj luksuznoj vili, obučena u belu košulju, i pijucka piće na terasi. Rihanna je izgledala opušteno, tako da joj boravak na Barbadosu, van gradske gužve, izgleda itekako prija.

Rihanni je neophodno da napuni baterije, pošto je u SAD-u čeka puno obaveza. Pored promovisanja novog albuma Unapologetic, pevačica će uskoro da sarađuje sa televizijskom kućom Style Network, sa kojom radi na novom rijalitiju “Styled to Rock”, u kojoj će da se takmiči 12 dizajnera koji će u svakoj epizodi sarađivati sa jednom poznatom zvezdom.

IZVOR: Life Content

8 KOMENTARA

  1. +4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik(all 1D too),Chris Brown,Pitbull,Drake,Bruno Mars,David Guetta,Alexandra Stan,Rihanna,Rita Ora,X-tina,Lady Gaga,Nicole Sherzineger,J.Lo.,Gwen Stefani,Ke$ha,Pink,Britney Spears,Katy Perry,Demi Lovato,Taylor Swift,Flo Rida,Justin Timberla

    RiRi najljepša si i najbolja pjevačica!Volim te najviše!<3<3<3 ^.^
    Hejteri crknite al RiRi volimo najviše na svijetu! #*-*

  2. uprkos njenom divnom glasu, koji nekako nosi tugu u sebi, Riri mi je uvek izgledala kao osoba koja vecito ima neke psiholoske probleme, retko se videla iskrena radost na njenom licu, vrv je zivot nije mazio, ali opet kazem da je neosporivo prelepa i ima divan glas, a pogotovo pesme :)

  3. Nije 3,5 nego 2 miliona dolara i to je bas lepo od nje ona je za taj Barbados sve ucinila i za turiste i sve ja kada sam videla taj video odusevila sam se i hocuuu na Barbados :(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.