670
Rihanna: Nezaboravan provod kod Ajfelovog tornja!

Rihanna: Nezaboravan provod kod Ajfelovog tornja!

670
SHARE

RiRi_00001

Rihanna je prethodnog vikenda boravila u Parizu, a slobodne trenutke pre koncerta iskoristila je kako bi posetila znamenitosti “Grada svetlosti”.

RiRi_00002

RiRi_00003

RiRi_00004

RiRi_00005

RiRi je tako sa sobom povela svoje bliske prijatelje i zajedno sa njima pozirala pored Ajfelovog tornja, gde je napravila zabavnu foto sesiju! Sjajna pevačica privodi kraju svoju evropsku turneju i brojne obaveze, nakon kojih je obećala sebi da će konačno uzeti odmor, što joj savetuju i lekari.

RiRi_00006

RiRi_00007

RiRi_00008

RiRi_00009

IZVOR: Life Content

14 KOMENTARA

 1. Kako 1D da dodje na Balkan?
  Procitajte i dobro razmislite :)
  Fanovi sa Balkana nisu dobro organizovani!To je najveci problem.Trebali bi svakodnevno sto vise nas twittovati “Balkan needs One Direction”
  Svakodnevnim twittovanjem,ia ako bi sto vise nas twittovalo sigurno bi nas bar jednom primetili.Onda bi na sve nacine trebali pokazati da bi koncert 1D u nekoj Balkanskoj zemlji posetilo mnoooogoo fanova!Ja bi iskreno dosla iako nezivim u Beogradu niti negde blizu Beograda.Da je koncert u nekoj drugoj Balkanskoj drzavi isto bi dosla,skolu bi propustila jer u skolu idem svaki dan a 1D nema koncert svaki dan!Roditelji bi mi platili koliko treba i odvezli bi me gde god treba jer znaju da je to moj SAN!
  Mnogo vas nece ovo ni procitati ali trebali bi.I okupljanje Directionera trebalo bi biti ne samo po glavnim gradovima nego i po manjim,npr. ne samo u Beogradu vec i u Novom Sadu.
  I kada se organizuju okupljanja Directionera trebali bi se potruditi da nas primete.Da nas bude sto vise.Mogli bi izstanpati papiri sa natipsom “One Direction pleas come to Balkan” i lepiti ih svugde i davati prolaznicima.Onda pozvati televiziju da nas snimi i moliti sve teen casopise da pisu o tome!
  A ti dragi Bravo,mogao bi nam pomoci.
  Mogao bi reci areni da ima gomilu Directionera sirom Srbije i sirom Balkana i da bi iz svake Balkanske drzave doslo mnogo tinejdzera jer je to mnogim san.Da ih bar jednom pozovu mozda bi i dosli!
  Ali izgleda niko nam ovde na Balkanu nikad nece ostvariti san!Ipak ovo je samo Balkan,i ovde se neostvaruju takve stvari!Zato ljudi pakujte kofere idemo do Engleske ;) Nadjemo se na aerodromu u Beogradu ;) <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.