705
Rihanna: Muke s garderobom…i celulitom

Rihanna: Muke s garderobom…i celulitom

705
SHARE

35805PCN_Rihanna

Nakon džet-set partyja koji se preksinoć održao u prestižnom londonskom klubu “Mahiki”, nasrtljivi fotografi britanskih tabloida “otpratili” su do kola slavnu pevačicu, koja je, ulazeći u vozilo, sve vreme panično vukla nadole svoju mini haljinu.

Koliko možemo da primetimo, “Bad Girl” Rihanna se na ovaj čin nije odlučila zbog toga što je najednom rešila da postane čedna, već da bi prikrila naslage celulita koje “krase” njene nekada zanosne butine.

Uostalom, fotografije su tu pa se uverite sami:

undefined

38 KOMENTARA

  1. Ovo su sasvim prirodne stvari dugo je nije bilo u medijima i onda kada se pojavila oni joj odam traze zamerku riri mozda neizgleda tako lepo kao kada se pojavila prvi put,ali kakve veze ima ona i dalje super peva…..:)))

  2. rihanna super peva. a celulit je sasvim normalna stvar danas. uostalom, kad se neko bavi pevanjem, gleda se njegovo pevanje, a ne kakve da li se ugojila 2 kile, smrsala 100 gr. -.- ili slicno..

  3. pi jbt sta joj bi ,mogla e bar nekako da ih pokrije ako nista drugo,jeste da ona super peva i da treba gledat to ali mislil da svaka 21/godisnja djevojka treba da povede racuna o sebi ,bez obzira ko je .Pa nimoja baba nema ovakv celulite.Ne znam kako je sebi to dopustila .i ona moze da vodi normalan zivot ne mora bude tip -top ali ipak takvi celuliti i da se tako jedna djevojka ………nzm …..no koment

  4. acala macala marinkovic macala propali glumac propali voditelj …..Sta bi ti u zivotu mooooom ostalo ne zna u svakom slucaju skini sine celulit sto ce ti to jadna nebila cccccc znam da mme ne razumijues jer pricas engleski sto ce mo sad ali puno pzdrava od ljeposave radojke i milice <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.