Start Stars Razmažene navike zvezda koje ugostiteljima zadaju glavobolje

Razmažene navike zvezda koje ugostiteljima zadaju glavobolje

SHARE

Neke holivudske zvezde svojim neobičnim prohtevima uvek iznova potvrđuju predrasude o svojoj razmaženosti i sitničavosti. Gde god se pojave, cele se horde osoblja uzvrpolje kako bi im ugodile i ispunile sve želje, čak i one koje nemaju previše veze sa zdravim razumom. Jer, sačuvaj Bože da u vaš restoran uđe, na primer, Naomi Campbell, a vama je baš ponestalo umaka s Jamajke. Biznis će vam sigurno propasti ako neko njenog kalibra bude nezadovoljan vašom uslugom.

Naomi zavisna od ljutog umaka sa Jamajke
A upravo je Naomi poznata kao prilično zahtevna dama. Tako je lepa manekenka zapanjila goste jednog restorana na italijanskom ostrvu Capriju odbivši pojesti naručenu hranu dok je ne posoli i ne pobiberi svojim začinima. Njih joj je morao doneti telohranitelj njenog dečka Vladimira Doronina, s kojim je Crna pantera bila na večeri. Ni to britanskom modelu nije bilo dovoljno da se s užitkom prepusti uživanju u italijanskoj kuhinji. Nakon što je rešena kriza sa začinima, manekenka se setila da ne može jesti hranu u kojoj nema njoj omiljenog ljutog umaka s Jamajke. U restoranu ga nisu imali pa se telohranitelj ponovo bacio u akciju. Manekenka je na kraju iz restorana ipak izašla punog želuca i zadovoljna.

Image Hosting by imagefra.me

Bono Vox tera konobarima strah u kosti
Nije Naomi jedina sa ludim zahtevima i navikama. Pevač benda U2, Bono Vox, takođe voli da insistira na sitnicama kada je hrana u pitanju. Tokom večere s kolegom iz benda The Edgeom Bono je naručio salatu naseckanu na poseban način. Kada je jelo stiglo, pevač je pažljivo pregledao salatu da se uveri jesu li njegove naredbe uvažene, a osoblje je s olakšanjem odahnulo kada je jelo prošlo proveru. Panika je zavladala već nekoliko trenutaka kasnije kada je Bono naručio vodu u boci. Pevač je insistirao na Perrieru, kojeg trenutno u lokalu nije bilo. Konobar obliven hladnim znojem na brzinu se snašao i otrčao da susednog kafića te posebno za Voxa kupio bocu željene vode.

Image Hosting by imagefra.me

Lady Gaga pije samo iz svoje šolje
Lady Gaga poznata je po svojoj ekscentričnosti tako da uopšte ne čudi njena navika da sa sobom uvek nosi svoju šolju i tanjirić. Odbija da popije kafu ili čaj iz bilo čega drugoga. Jednom je prilikom zaboravila voljeni porcelanski pribor u restoranu londonskog hotela Metropolitan. Bez oklevanja je poslala taksista na podužu vožnju kako bi joj vratio omiljenu šolju i najdraži tanjirić s plavim cvetićima po sebi.

Image Hosting by imagefra.me

Brucea Willisa jelo može potpuno izbaciti iz takta
Bruce Willis još je jedna od nikad zadovoljnih mušterija. Nedavno je arogantnim stavom i urlanjem rasplakao konobaricu u restoranu gde je na ručak doveo svoju novu suprugu Emmu Heming. Bruce je naručeno jelo čak tri puta vraćao kuvaru jer mu nije bilo ukusno. Na kraju je “puknuo” i počeo se derati na konobaricu: “Ne mogu to da jedem! Ne razumem zašto ne možete to da napravite kako treba!” Ona se rasplakala, a glumac je demonstrativno otišao vukući za sobom Emmu, koja je i sama ostala šokirana.

OSTAVI KOMENTAR