457
Radikalna transformacija Katy Perry

Radikalna transformacija Katy Perry

457
SHARE

Pre odlaska na veliku pauzu, Katy vredno promoviše svoj film “Part of Me” a sad je uradila i neobičan editorijal za italijanski Vogue. 27-godišnja devojka je pričala o svom filmu, njenom ukusu i ličnom stilu.

katy-perry-vogue-italia-july-2012- (14)

katy-perry-vogue-italia-july-2012- (12)

O sebi u “Part of Me”:

“Ne bojim se da pokažem pravu sebe, neglamuroznu verziju, jer nisam uvek Katy Perry koja kao da je ispala iz crtaća, a s kojom me svi povezuju. To sam ja na sceni. Ipak, volim da pokažem ceo spektar svoje ličnosti. Toliko je različitih Katy Perry u ovom telu, nažalost.”

katy-perry-vogue-italia-july-2012- (11)

katy-perry-vogue-italia-july-2012- (10)

O svom eklektičnom stilu:

“Volim male butike, ručno napravljene ukrase, ornamente. Sve zavisi od toga kako se probudim. Ipak u većini volim sve ono što je zabavno. Jedan od mojih omiljenih dizajnera jeste Jeremy Scott: obožavam ga jer ne igra po pravilima, a i ja radim to isto.”

katy-perry-vogue-italia-july-2012- (9a)

katy-perry-vogue-italia-july-2012- (8)

O tome kako kreira svoj izgled:

“Reći ću ovo iako zvučim kao egoista – to su moje ideje. Ipak, očigledno, pomaže mi stilista.”

36 KOMENTARA

  1. nestoji joj kratka kose jer me podseca na lady gagu!! :-D ali ona ce uvek biti najlepsa sta god da stavi na sebe!!! ♥♥♥♥

  2. Meni je Katy omiljena poznata licnost, mislim da sve sto ona radi je pravicno.Ona je svoju slavu stekla izuzetno velikim talentom za pjevanje i pisanje pjesama.Vec je izjavila kako uskoro pocinje da pise nove pjesme za svoj cetvrti album.Ne mogu docekati, jer ona meni ima genijalne pjesme.Samo pogledajte singlove sa albuma ‘Teenage Dream’, kao i njegovom reizdanja ‘Teenage Dream:The Complete Confection’.Svaki njen video je umjeticno djelo.Ma, obazavam je!ONE AND ONLY – KATY PERRY! :)

  3. Meni ne lici na Gagu,vec na Karleusu….xD

    Inace cool je Katy…ja sam nju ranije obozavao,i sada mi je dobra i pesme su joj sve dobre,ali ne slusam je bas svaki dan….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.