Start Stars Prvi glas Srbije – u poseti finalistima

Prvi glas Srbije – u poseti finalistima

SHARE

Trinaest finalista Prvog glasa Srbije 2012. do kraja takmičenja žive u istoj kući. Sada su svi na okupu, euforija i radost zbog prolaska u finale još su sveži, pa im naporne probe koje traju od ujutru do kasno u noć, barem za sada, ne padaju teško.

null

null

Uglavnom su svi već u ranim prepodnevnim satima na nogama, barem ih je naša ekipa zatekla skoro sve u kuhinji kako spremaju doručak, ili na terasi gde ispijaju prvu jutarnju kafu. Jedina spavalica je bio Nikola Planka, koji nam je kasnije rekao da inače nije tako, ali je u poslednje vreme malo bolešljiv.
– Baš sam osetljiv poslednjih mesec dana, nikako da ozdravim, pa se i nerviram zbog toga, ali nadam se da ću uskoro ozdraviti – pričao nam je pospani Planka, sa karakterističnim osmehom na licu.

null

null

Devojke su bile uveliko vredne: seckale su povrće i voće, pravile sendviče, pitale goste da li su za kafu. Muški deo takmičara kažu da su takve i prema njima.
– Stvarno se svi super slažemo, ali Nikolu ipak najviše pazimo Meda i ja. Pokrivamo ga noću da ne ozebe – kazao nam je Boris Petrović, dečko koji je do juče radio na pumpi, a danas za njega zna cela Srbija i glavni je šoumen u kući.

null

null

Dejan Krstović Medo se smeje na ove Borisove „pošalice“ i nastavlja da pije kafu, uz obaveznu cigaretu. Opominjemo ga da mu to nije baš dobro za glas, da ne bi promukao kao prošle godine. Simpatični Sarajlija nas ubeđuje da toga neće biti.
– Pun sam energije, dva stepenika sam otišao dalje i sve mi je super! Odlično se osećam, divno se slažem sa svim kolegama, moju pozitivu ništa ne može da naruši!

null

null

Nakon doručka i kafe, zovu nas da siđemo u donje prostorije gde vežbaju nastupe bez matrica i u slobodno vreme igraju bilijar. Boris je osnovne poteze pokazivao Jovani Živković, dok su ostali izašli u veliko, prelepo dvorište. Zaključujemo da im samo fali neki kućni ljubimac, kad već imaju ovoliko prostora, a Saška Janković nam kaže kako je htela da svog psa Lunija dovede da bude s njom.
– Stvarno su hteli da usvoje moj predlog, ali kad smo malo bolje razmislili shvatili smo da to baš i nije dobro, jer on je još štene, zahteva punu pažnju, a mi moramo da se pripremamo za nastupe i često smo odsutni – objasnila je crvenokosa finalistkinja.
A da se pripreme odigravaju u svakom trenutku i na svakom mestu dokazuje i koreografkinja Sandra, koja ih brzo okuplja i počinje uvežbavanje zajedničke koreografije.

null

null

Ova raspevana družina odlično funkcioniše, tvrde da nema sujete među njima i loših misli, i drže se one stare „ko peva zlo ne misli“. I zaista, njih trineastoro stalno pevaju. Novinare koji su im došli u posetu ispratili su pesmom Parnog valjka „Sve još miriše na nju“, uz gitaru. Dobar glas daleko se čuje, pa su deca koja su se u tom trenutku vraćala iz škole i prolazila ulicom uzvukivala: Prvi glas Srbije, Prvi glas Srbije!

null

null

null

FOTO: PRVA TV

OSTAVI KOMENTAR