Start Stars Prosto neodoljiva: Taylor Swift na naslovnoj strani novog Voguea

Prosto neodoljiva: Taylor Swift na naslovnoj strani novog Voguea

SHARE

Sjajna kantri pevačica uradila je prelepe fotke za časopis a u intervjuu je rekla da joj uopšte nije bitno da li je kul ili ne.

“Mislim da sam o tome prestala da brinem kad sam sa 16 godina napustila školu, jer mi je jedino bila bitna muzika i ovaj san kojeg sam imala celog života. Uopšte me nije bilo briga što ljudi u mojoj školi nisu mislili da je kantri muzika kul i što su me ismevali zbog toga”, ističe Taylor.

Ona dodaje i kako je nikad nije strah od nastupa, jer je ovo ono o čemu je oduvek sanjala. “Nikad se ne izbezumim. Nikad. Ikad.” zastaje za momenat i dodaje “Ali znate šta me izbezumljuje? Kad će ovo da prestane. Tako sam srećna sad. Zato uvek živim u strahu.  Ovo ne može biti stvarno, zar ne? Ovo ne može biti moj život”.

Taylor trenutno radi na svom četvrtom albumu: “Doživela sam ovaj strašan raskid, nije to bilo tako nedavno, ali je bilo razarajuće. O tome će biti moj sledeći album. Jedini način da prebrodim tu bol jeste da pišem o tome i rasčistim sebi stvari.” Jedva čekamo da čujemo njene nove priče pretočene u sjajne pesme!

OSTAVI KOMENTAR