Start Stars Preslatka Carly Rae Jepsen na naslovnici magazina “Seventeen”

Preslatka Carly Rae Jepsen na naslovnici magazina “Seventeen”

SHARE

Kanadska pevačica Carly Rae Jepsen još jednom nam je pokazala svoj prelepi osmeh, koji krasi novo izdanje magazina “Seventeen”.

Ovaj broj magazina izlazi u martu, a pevačica u cvetnoj i šarenoj garderobi kao da najavljuje dolazak proleća. U intervjuu, Carly je otkrila i mnoge zanimljive detalje iz svog života, kao i da u 2013. godini želi da postane – crvenokosa! “Moj cilj je da se ove godine ofarbam u crveno. Bila sam crvenokosa i ranije i jako mi se svidelo, to je verovatno moja omiljena boja kose. Ali, to je jedan od onih stvari za koju moraš da budeš spreman i da to uradiš. Trenutno mi je kosa malo tamnija, ali ću je jednog dana promeniti”, otkrila je pevačica.

Ona je dodala i da je prilikom saradnje sa Justinom Bieberom naučila mnogo toga od njega: “Justin Bieber je čovek za primer. Sviđa mi se to što naporno radi, ali se istovremeno i zabavlja. Bila sam u Parizu, gde sam promovisala svoj novi album ‘Kiss’, tri dana bez odmora. Tako da sam izašla u četiri ujutru kako bih istražila grad. Pokušavam da ostvarim sve trenutke koji mi se čine posebnim ili za pamćenje, jer upravo tako i Justin to radi.” Carly, koja je u vezi sa pevačem Matthewom Komom, kaže da joj je dečko velika podrška: “Kada upoznate pravu osobu, pomislite: ‘Vau, ovo je najnapornija godina u mom životu i nekako sam upoznala sjajnu osobu koja mi je oslonac i podrška! Mislim da ništa ne može da ispreči na putu ka našoj sreći jer se oboje jako trudimo. ”

Izvor: Life content

OSTAVI KOMENTAR