Start Stars Preslatka Chloe Moretz na naslovnici Teen Voguea

Preslatka Chloe Moretz na naslovnici Teen Voguea

SHARE

Sa 15 godina, glumica Chloe Moretz postigla je mnogo više nego što su neki u čitavnom životu, a sada je na listi njenih uspeha i naslovna strana martovskog izdanja magazina “Teen Vogue”.

Na fotografijama Chloe je nosila odeću iz kolekcija Aeropostale i Maggie Sottero, a usput je otkrila ponešto o svom ličnom stilu oblačenja i ulozi u filmu “Carrie”.

Na pitanje koji su joj omiljeni dizajneri, Chle kaže: “Obožavam Alexandera McQueena, kao i kolekcije Jonathana Saundersa, Miu Miu, Prada, i definitivno Kenzo – volim ono što rade u poslednje vreme. Drago mi je što sam postala ambasador modnog brenda Aeropostale, jer devojke mogu da vide ono što nosim i da kupe takve stvari. Ipak, mama mi ne dozvoljava da kupujem preskupu garderobu modnih kuća kao što su Givenchy ili Louis Vuitton.”

Glumica je otkrila i da je uloga u rimejku čuvenog horora “Carrie” bila pravi izazov za nju: “Kada sam bila na audiciji, ljudi su mi govorili da sam premlada i preslatka za tu ulogu. Drago mi je da mogu da pokažem ljudima da mogu da uradim nešto u čemu oni misle da nikad ne bih mogla da se snađem. Dosadno mi je da igram nekoga ko je srećan, zadovoljan, ima lep život i srećnu porodicu, jer je moj život takav: ima dobru porodicu i mamu koja me voli. Volim izazove i da igram likove koji su pomalo čudni.”

I pored toga što ima uspešnu glumačku karijeru, Chloe kaže da postoje i važnije stvari u životu od glume: “Želim da jednog dana mogu da kažem da ja nisam samo glumica, već da sam u stanju da budem poslovna žena i da živim tako da mogu da budem šta god želim. Odlazak na koledž će mi pomoći u tome.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR