Start Stars Prelepa Kristen Stewart na naslovnici magazin “V”

Prelepa Kristen Stewart na naslovnici magazin “V”

SHARE

Praktično da nema magazina čiju naslovnu stranu još nije krasila Kristen Stewart! Prelepa glumica ovoga puta slikala se za magazin “V”, a usput i otkrila ponešto o svojim planovima za 2013. godinu.

Kristen, koja se sve češće odlučuje za raskošne haljine i elegantni stajling, ovoga puta nosila je modele poznatih dizajnera, poput Victorie Beckham i Balenciaga dok je pozirala fotografima.

Glumica je pritom otkrila ponešto o svojoj novoj ulozi u filmu “On the Road” kao i o tome da je iz izazova i strahova puno toga naučila: “Shvatila sam da mogu da se izolujem od života ako podignem zidove oko sebe, ali to nije lako. ne možete da vidite šta se dešava napolju, a ljudi ne mogu da vide šta se dešava unutra. Tako da sam se navikla na to da se ne plašim. Stalno govorim da nije stvar u tome da budete bez strahova, već da prihvatite svoje strahove i da ih iskoristite.” U skladu sa tim, dodala je Kristen, ona je otvorena za sve po pitanju svoje karijere i drugih aspekata svog života, i ne želi da se ograničava.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR