Start Stars Prava dama – Anahi pozirala za januarski broj časopisa InStyle

Prava dama – Anahi pozirala za januarski broj časopisa InStyle

SHARE

Pevačica i  glumica iza sebe ima izuzetno uspešnu godinu, pa i ne čudi što se nakon 17 meseci, ponovo našla na naslovnoj strani slavnog časopisa.

Anahi u editorijalu i sama kaže da je 2011. bila dobra godina za nju. Osim uloga na televiziji, postala je zaštitno lice parfema “Beso” a uključila se i modne tokove. “Ja dizajniram svu svoju odeću: onu za šou ali i onu koju nosim svaki dan”, rekla je.

Anahi sad ima više od 3 miliona fanova na Twitteru, a kako bi im se zahvalila, razgovarala je uživo s njima na Twitcamu, kad je i najavila da planira svoju liniju kozmetike. Lepa Meksikanka ističe da su društvene mreže vrlo moćne: “Uzbudljivo je koliko ljudi želi da zna šta radiš, ali istovremeno je opasno. Pokušavam da budem pažljiva”. U daljem tekstu, ona odgovara i na neka pitanja svojih fanova.

Da li si ikad imala svog idola? (Daniela, Čile)

Bila sam strašan fan Michaela Jacksona. Kad sam imala osam godina on je nastupao na Acteka stadionu. Bila sam luda za njim, ništa drugo nije postojalo u mom životu.  Moj fanatizam delila je moja rođaka, gledale smo sve njegovo spotove, imale smo njegove postere i hiljade  suvenira. Ona kaže i da joj nije bitno da bude popularna svuda u svetu. “U Japanu me niko ne sluša, i to je OK, mora da je grozno kad vas znaju u čitavom svetu. Mislim da je bitno imati balans, moja familija i prijatelji me ne doživljavaju kao slavnu osobu.” Anahi još jednom ističe koliko voli Michaela Jacksona, ispričavši koliko ju je pogodila njegova smrt. “Kad je Michael umro, to me je jako potreslo. Tih dana sam bila u Los Anđelesu i pratila sam šta se događa. Kad sam čula vesti, krenule su mi suze. Otišla sam do bolnice gde je bio i ostavila mu cveće.

Kako misliš da će novi projekti na kojima učestvuješ, kao što su ambadasor za mir uticati na tvoj imidž? (Fernanda, Brazil)

Presrećna sam što me je fondacija Yoko Ono pozvala da učestvujem u kampanji. Drago mi je što su me prepoznali i još više što imam priliku da prenosim poruku o nenasilju.

Zašto toliko pričaš s fanovima iz drugih zemalja, a retko s onima iz Meksika? (Samuel, Meksiko)

Bez fanova u Meksiku ne bih bila tu gde jesam i tu stavljam tačku. Na svaki koncert nosim meksičku zastavu i moju fanovi to znaju.  Zar ne treba da budemo zahvalni time što su nam otvorena vrata drugih zemalja?

Kakvog lika bi želela da igraš? (Lucas, Meksiko)

Nikad nisam bila negativac, a to bih stvarno volela. Želela bih da budem loša, neko ko sve ubije na kraju (smeje se).

Da li planiraš novi TV projekat s Alfonsom Herrerom? To bi bio uspeh! (Sandy, Argentina)

U ovom trenutku ne planiram da radim s njim, ali ne sumnjam da će se to desiti u budućnosti. Ne mislim ni da će se RBD uskoro ponovo okupiti, zato što svi imamo toliko mnogo projekata.

Kad bi mogla da tražiš jednu želju od duha, šta bi to bilo? (Raul, Meksiko)

Želela bih sposobnost da pomažem ljudima. Osećam se bespomoćno kad ne mogu da pomognem nekom kome je to potrebno. Lično, htela bih da nađem momka za kojeg bih mogla da se udam, rodim decu i podižem familiju. To je nešto o čemu uvek mislim, ali sam trenutno prezauzeta.

Koja je tvoja omiljena hrana? (Diana, Meksiko)

Obožavam meksičku hranu ali i japansku…volim suši. Kako su moj tata, deda i baba Španci, u mojoj kući se često spremaju i španska jela.

Kako izgleda savršen dan za Anahi? (Gema, Meksiko)

Pre svega, morao bi da uključi vežbanje. Takođe bih želela da bude sunčan dan i da budem s mojom porodicom i prijateljima, a nakon koncerta ili prezentacija da se družim s fanovima. Na kraju bih želela lepu večeru uz malo vina i na kraju da spavam kao polarni medved.

Da si Petar Pan, šta bi prvo uradila? (Anahi, Makedonija)

Odlučila bih da se stalno igram i da ne brinem o bilo čemu drugom. Naravno, letela bih i nikad ne bih otišla iz Nedođije.

Da si ti Anahin fan, šta bi želela da saznaš o njoj? (Marta, Španija)

Pitala bih je: “O čemu razmišljaš noću pre nego što odeš na spavanje?” U tom trenutku ste vi najiskreniji i nemate šta da krijete, razoružani ste… Naravno, ne očekujte da vam odgovorim na pitanje koje postavljam sama sebi (smeje se).

Šta misliš o ljubavi u ovom trenutku? (Carmen, Španija)

Sad sam 100% posvećena sebi jer mislim da je najvažnije da volite sebe. Moje srce je slobodno, mirno i čisto, što je najvažnije. U ovom trenutku, ne dozvoljavam da me iko uznemiri i povredi. Previše sam oprezna za to.

Kako muškarac treba da osvoji tvoje srce? (Camila, Brazil)

To je neko ko može da mi kaže istinu kad ga pogledam. Uvek želim istinu, čak i kad boli.

OSTAVI KOMENTAR