Start Stars Poznati se boje kvaka, otvorenih fioka i vrata, neparnih brojeva!!!

Poznati se boje kvaka, otvorenih fioka i vrata, neparnih brojeva!!!

SHARE

Mnogi pamte Leonarda DiCaprija u ulozi opsesivno-kompulzivnog Howarda Hughesa koji je bio opsjednut bakterijama i klicama, ali ne znaju da mnoge svetski poznate zvezde pate od tog istog poremećaja ličnosti. Među njima našli su se: Cameron Diaz, Jessica Alba, David Beckham, Jennifer Love Hewitt, Billy Bob Thornton, Alec Baldwin, Penelope Cruz, Leonardo DiCaprio, Charlie Sheen, Justin Timberlake, Donald Trump, Woody Allen te mnogi drugi.

Cameron Diaz

Među onima koji imaju ozbiljan problem našla se Cameron Diaz koja se boji kvaka. Naime, Cameron je opsednuta bakterijama i nikada ne otvara vrata, odnosno ne dira kvake rukama već laktovima. “Ne bojim se bakterija, samo ne volim tuđe izlučevine”, izjavila je jednom prilikom glumica čija je kuća navodno toliko čista da bi se moglo jesti s podova.

Image Hosting by imagefra.me
Leonardo DiCaprio

Baš kao što je to odglumio u filmu, Leonardo DiCaprio takođe pati od istog poremećaja. Dok se u ulozi “Avijatičara” bojao bakterija, Leonardo u privatnom životu ima problema sa žvakaćim gumama. “Moram se prisiliti da ne stanem na mrlju od žvake kada šetam ulicom”, priznao je Leonardo koji ima problem i s vratima. Naime, kada ulazi ili izlazi iz prostorije, voli to uraditi nekoliko puta.

Image Hosting by imagefra.me
Billy Bob Thornton

Još jedan opsesivno-kompulzivno poremećen glumac je Billy Bob Thornton. Kako tvrdi, on neprestano izvodi računice u glavi i sve ima potrebu prebrojati. “To je iscrpljujuće, ali neprestano računam matematiku u glavi. Neki ljudi i neki brojevi su za mene isti i te brojeve ne mogu koristiti u određenim kontekstima. To je još i jednostavno, složenije procese ne mogu ni objasniti”, pokušao je objasniti bivši suprug Angeline Jolie.

Image Hosting by imagefra.me
David Beckham

David Beckham još je jedna slavna ličnost koja muku muči s poremećajem. On je, naime, opsednut simetrijom i parnim brojevima te besprekornom čistoćom. “Ako otvorite frižider videćete da je sve lepo složeno vodoravno. Imamo tri frižidera – za piće, salate i hranu. Ako u frižideru za piće ostanu tri konzerve Coca-Cole on će radije baciti jednu nego dozvoliti da bude neparan broj”, izjavila je jednom prilikom njegova supruga Victorija Beckham. Takođe, dodaje, u njegovom ormaru sve je složeno po bojama i veličinama.

Image Hosting by imagefra.me
Jennifer Love Hewitt

Glumica Jennifer Love Hewitt, svoj je opsesivno-kompulzivni poremećaj ličnosti nasledila od majke koja je uvek i svugde brojala svoje korake. Iako Jennifer ne broji korake, opsednuta je vratima koja moraju biti zatvorena. “Ne mogu spavati ako u kući nisu sva vrata, vrata ormara i fioke zatvorene”, priznaje simpatična glumica.

OSTAVI KOMENTAR