Start Stars Potvrđeno: Anahí u Beogradskoj Areni 10. marta!

Potvrđeno: Anahí u Beogradskoj Areni 10. marta!

SHARE

ANAHImala

Popularna pevačica Anahí, bivša članica benda RBD, nastupiće u Beogradskoj areni na svom prvom solističkom koncertu 10. marta 2010. godine!

Sa samo dve godine starosti, Anahí je započela karijeru kao glumica i pevačica učešćem u televizijskoj seriji “Chiquilladas” (Detinjarije), da bi zatim usledilo njeno angažovanje u preko 15 igranih serija, tri filma, dve pozorišne predstave kao i snimanje brojnih muzičkih albuma.

Godine 2004. Anahi je tumačila lik Mie Colucci u seriji Rebelde i postala članica muzičke grupe RBD, koja je prerasla u najveći fenomen na sceni Latinske Amerike.

U Beogradskoj areni RBD su tokom 2008. godine nastupili čak dva puta: sedmog septembra pred rasprodatom halom i 18. decembra na svojoj oproštajnoj turneji.

Anahi je četiri godine širom sveta nastupala na RBD turneji koja je imala ogroman uspeh! Anahi je posetila 23 zemlje, 116 gradova, prodavši preko 17 miliona albuma, 10 miliona pesama u digitalnom formatu, 2 miliona koncertnih ulaznica, 20 miliona brendiranih suvenira, 5 miliona Barbi lutaka sa likom Anahi i 4 miliona DVD izdanja! Nastupila je u Los Anđelesu pred 63.000 ljudi, kao i na prepunom stadionu Marakana u Brazilu, na rimskom Nacionalnom stadionu, na stadionu Vinsente Kalderon u Španiji i mnogim drugim arenama.

Anahi je bila glavni vokal u brojnim RBD hitovima, poput: “Sálvame,” “Algún Día,” “Desapareció,” “Tal Vez Después,” “No Digas Nada,” “Desesperadamente Sola” itd.

Ove jeseni Anahi je snimila svoj prvi solo album koji se našao u prodaji u novembru 2009! Na ovom izdanju Anahi je sarađivala sa vrhunskim kompozitorima i producentima. Album je inovativan i predstavlja pravu prirodu Anahi, koja je spremna da se bori i prevaziđe sve muzičke granice.

Njen prvi solo nastup bio je 16. jula 2009. u Majamiju, kada je izvela svoj singl “Mi Delirio”, koji je rezultat saradnje sa jednim od najuspešnijih bendova u Meksiku – Kinky! Ovaj singl se već uveliko prodaje preko interneta.

Anahi je započela svetsku turneju 8. novembra u Sao Paolu u Brazilu, gde su fanovi mesecima pre koncerta razapeli šatore oko stadiona ne bi li obezbedili mesto u prvim redovima na tom istorijskom nastupu. Turneja će trajati do aprila 2010. i uključiće mnoge zemlje: Meksiko, SAD, Španiju, Sloveniju, Srbiju, Rumuniju, Hrvatsku, Poljsku, Čile, Argentinu, Boliviju, Brazil, Peru, Ekvador, Kolumbiju, Venecuelu, Panamu, Kostariku, El Salvador, Gvatemalu, Dominikansku Republiku, Portoriko…

Ulaznice uskoro u prodaji!

38 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR