1658
Plava princeza: Kate Middleton na Olimpijskoj gala večeri

Plava princeza: Kate Middleton na Olimpijskoj gala večeri

1658
SHARE

Supruga princa Williama oduševila je sve prisutne pojavivši se u prelepoj plavoj haljini.

null

null

Ona je učestovovala na događaju pod nazivom “Our Great Time Rises” kako bi podržala olimpijce Velike Britanije, pred igre koje u Londonu počinju 27. jula. Jednostavna odora isticala je vitku figuru princeze, a svoju kosu je povila u punđu, što ne viđamo tako često.

null

null

Princ William održao je govor, gde se našalio na svoj račun: “Prirodno, pozvali su me da se takmičim za Britaniju u bilo kojem sportu, ali je nažalost, Lord Coe izjavio da su i londonski golubovi bolje atlete od mene. Da citiram slavnu frazu Ser Stevea Redgravea – ‘Ako me vidite u kupaćim gaćama za vreme Olimpijade, upucajte me!”

14 KOMENTARA

  1. Haljina, cipele, ONA je prelepa u svemu tome!! A i William nije los! xDxD Preslatki suuuuu!! xD Pravi princ i princeza! xD :D :) ;) 

  2. Bas je divnaaaaaa!!! :D A William je bas lud xD ja sam oduvek mislila da princevi moraju biti ozbiljni i da ne znaju da se sale GO WILLIAM AND KATE

  3. Slažem se sa Directioner,i ja sam tako mislila.A dobar je princ Wiliam xD.Kate je prepreprelijepa,ona je meni najljepša žena na svijetu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.