Start Stars Pet pitanja za Roberta Pattinsona: „Ma, super izgledam!“

Pet pitanja za Roberta Pattinsona: „Ma, super izgledam!“

SHARE

SIPAUSA30048532_000005

Jedna obožavatelja nedavno se u javnosti svukla pred tobom – da li si je nagovorio na to?
Rob: To se desilo kada mi je nakon 500 podeljenih autograma prišla jedna obožavateljka. U takvim situacijama obično imate 10 sekundi za svaku osobu i najčešće se „smorim“ govoreći svakome „Hej, kako si?“ i slične stvari. Ta cura je rešila da svojih 10 sekundi utroši na najbolji mogući način i upitala me je šta može da učini kako bi pridobila moju pažnju. Na trenutak sam razmislio i odgovorio joj: „Ništa, samo svuci odeću.“ Najednom je krenula da se svlači kao pomahnitala, našta je uletelo obezbeđenje i izvelo je iz prostorije. Nikada se nisam gore osećao nego tada.

Šta bi radio kada bi bio nevidljiv i kako bi u tom slučaju izgledao tvoj idealni dan?
Rob: Želeo bih da odem u kupovinu kuće, jer to je sada vrlo, vrlo teško. Mislim na sam proces obilaska lokacija i razgledanja mog potencijalnog doma. Ukoliko me neko sve vreme prati onda nema svrhe da pokušavam da nađem kuću u kojoj me niko neće uznemiravati.

Gde bi voleo da živiš? U Los Angelesu?
Rob: Možda.

Robert Pattinson

Da li bi se ikada pojavio nag na filmu?
Rob: Uh…možda, ne znam. To je definitivno rizičan potez za karijeru mladog glumca.

Imaš zaista sjajno telo, što smo mogli da vidimo i u scenama u kojima se pojavljuješ bez košulje. Da li vežbaš?
Rob: Vežbao sam u vreme snimanja filma. Pre neki dan čitao sam intervju u kome mi je prilepljena izmišljena izjava da sam veoma ponosan na svoje trbušnjake. Pomislio sam u tom trenutku da nikada ne bih izjavio tako nešto u intervjuu, ali juče sam pogledao film i rekoh sebi – yeah, baš dobro izgledam. To je bio prvi put u mom životu da sam bio ponosan na svoj fizički izgled.

OSTAVI KOMENTAR