Start Stars People’s Choice Awards: U znaku “Twilighta”

People’s Choice Awards: U znaku “Twilighta”

SHARE

00589109_000026

Ovogodišnja, 36. dodela “People’s Choice Awards”, nagrada koje u svetu show businessa važe za jedne od najprestižnijih, protekla je u znaku popularne vampirske sage “Twilight” koja je osvojila čak četiri priznanja. Tako je, naime, odlučilo 60 miliona ljudi, koliko ih je glasalo posredstvom interneta.

Mladi glumci, koji su upravo zahvaljujući “Twilightu” stekli slavu bukvalno preko noći, otišli su kući, između ostalog, sa nagradama za najbolji film, za najboljeg novog muškog glumca, koja je pripala mišićavom Tayloru Lautneru, i za najbolju glumačku postavu.

SIPAUSA30054558_000201

Večiti mladić Johnny Depp, koji se nekoliko godina zaredom okitio titulom najlepšeg muškarca na svetu, osvojio je nagradu za najboljeg glumca decenije, dok je u ženskoj konkurenciji priznanje otišlo u ruke najbolje plaćenoj glumici u 2009. godini − Sandri Bullock.

SIPAUSA30054568_000014

Za najbolju dramsku seriju izabrana je serija “Dr. House”, a njen glavni protagonist Hugh Laurie, koji tumači lik ciničnog lekara, proglašen je najboljim glumcem u dramskoj seriji.

I kontroverzna Lady Gaga nastavila je da niže priznanja, pa je tako na ovogodišnjem “People’s Choiceu” pobrala nagrade u kategorijama za najbolju pop pevačicu i najbolju umetnicu.

SIPAUSA30055856_000003

Ostvarenje reditelja Quentina Tarantina “Prokletnici” (“Inglourious Basterds”), u kom glume Brad Pitt, Samuel L. Jackson, Mike Myers i Diane Kruger, najbolji je nezavisni film u prošloj godini.

[youtube YFUDGwHJCbk]

OSTAVI KOMENTAR