Start Stars Penelope Cruz: “Obožavam hamburgere, pa šta?”

Penelope Cruz: “Obožavam hamburgere, pa šta?”

SHARE

SIPAUSA30055426_000034

Lepotica Penelope Cruz nikada nije bila tipična holivudska zvezda. To pokazuje njezin mediteranski temperament, izbor uloga, ali i hrane u kojoj uživa kao pravi gurman.

Mnoge poznate glumice i pevačice u javnosti će uvek podržavati razne dijete ili zdrave oblike ishrane. Drže li se zaista toga ili govore ono što im kažu njihovi menadžeri, verovatno nikada nećemo saznati, ali ima glumica koje po tom pitanju otvoreno kažu šta misle, bez straha o mogućim kritikama sa kojima bi se kasnije mogle suočiti.

Budući da poznate osobe važe za uzore mladima, ne savetuje im se da otvoreno govore o plastičnim operacijama ili pak brzoj hrani – temama koje su već godinama na crnoj listi.

Međutim, Penelope Cruz, što zbog činjenice da nije stalna stanovnica Hollywooda, a što zbog svoje otvorene španske naravi, govori ono što želi.

“Pre nego što sam došla na premijeru filma jela sam hamburger u lokalnom restoranu, pa šta onda? Ne razumem zašto su svi iznenađeni zbog toga. Obožavam hamburgere i jedem ih jedanput nedeljno. Volim da se počastim njime, pogotovo ako je serviran s pomfritom,”
priznala je Oskarovka.

Koketna Španjolka otkrila je i kako prilikom snimanja filma uvek uz sebe mora imati svoj iPod sa pesmama koje joj pomažu da se lakše uživi u lik koji glumi.

“Moj iPod mi stvarno mnogo znači. Na njemu imam dvadesetak pesama uz koje se lakše uživim u ulogu koju igram. Muzika mi je oduvek bila jako bitna, jer je ona u direktnoj vezi sa mojim sa srcem,” izjavila je temperamentna Penelope.

OSTAVI KOMENTAR