482
Paris Hilton u srebrnoj haljinici prestavila novi rijaliti

Paris Hilton u srebrnoj haljinici prestavila novi rijaliti

482
SHARE

Paris Hilton je doslovno blistala u srebrnoj haljinici izvezenoj kristalima na predstavljanju svog novog rijaliti šoua.

Starleta i bogata naslednica na velikoj je zabavi u Holivudu predstavila “The World According To Paris”, koji je snimala nekoliko meseci. S ogromnim dekolteom i kratkom haljinicom Paris je i te noći, kao i inače, uživala u dobroj zabavi.

Nedavno je Paris otkrila kako će u novom šou pokazati ko je zaista ona. “Neustrašiva sam, tako da ćete videti moj skok padobranom, to je najneverovatniji osećaj koji sam doživela.”

“Ima toliko ludih stvari koje će biti u šou. Ponekad vrištim na snimateljsku ekipu kada mi pozvone na vrata prerano, a za neke razgovore koje sam vodila s dečkom ne mogu ni verovati da ću ih objaviti”, rekla je Paris dok je snimala rijaliti.

11 KOMENTARA

  1. nemogu reci da nije lijepa…a nije neka vala ni ljepotica…jes ona lijepa mozda i zgodna ali je zato kurvica žešća

  2. haljinica u njenom fazonu – tacno – razmazeno deriste koje trosi novac na svako sranje koje vidi :S dok neki ljudi nemaju sta da jedu -.-‘

    BOZE KAKO MRZIM OVU ZENSKU -.-‘

  3. Da je malo pametnija mogli bi je zvati majmune, a lijepa je ko fredi Kruger posle miješanja soka od repe sa sokom od šargarepe,izgleda ko da se njene ćelije bore protiv njenih hondrija,kako je to već Duško objasnio Tasmanijskom Đavolu.
    PROZORI,VRATA,ŠTOKOVI,MADRA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.