Start Stars Paris Hilton predstavila svoj trkački tim

Paris Hilton predstavila svoj trkački tim

SHARE

Najnovija zanimacija u životu Paris Hilton je sponzorisanje motociklističkog tima koji će učestvovati u popularnom Moto GP šampionatu.

Bogata naslednica svakako zna kako da promoviše svoj tim, jer se na predstavljanju u Madridu pojavila u vrlo uskom, kožnom motociklističkom odelu s velikim dekolteom. Dok se plavokosa starleta nameštala u razne poze na motoru, mnogi su se pitali kako to da joj grudi nisu ispale napolje iz vrlo uskog dekoltea. Još je veća misterija od kad Paris uopšte ima dekolte, jer je bogata naslednica donedavno bila ravna kao daska. Njen plastični hirurg sigurno će dobiti mnogo poziva nakon ove promocije, a ni Parisin motociklistički tim neće zažaliti zbog publiciteta koji im je starleta donela.

Paris je na press konferenciji najavila da osniva svoj sopstveni motociklistički tim nazvan SuperMarxte VIP by Paris Hilton. Tim će se sledeće godine takmičiti za 125cc Moto GP World Championship, a ona će se u sklopu ugovora morati pojaviti na najmanje pet trka. Starleta je o svom iskustvu u Madridu pisala i na Twitteru. “Poziranje na mom novom motoru. Bilo je odlično!”.

Ko vama izgleda bolje na ovim slikama, Paris ili motor?

OSTAVI KOMENTAR