Start Stars Oskar 2011: svetle nijanse i jednostavne haljine

Oskar 2011: svetle nijanse i jednostavne haljine

SHARE

Za dodelu Oskara ove godine slavne dame su uglavnom odabirale nežne i svetle nijanse haljina.

Crvenim tepihom vladala je bela boja, koja je među glumicama ove godine bila pravi hit.

Elegantna u belom tako je bila i Nicole Kidman. Glumica se odlučila za haljinu Christiana Diora bez naramenica izvezenu nežnim cvećem, a dopunila ju je neupadljivom ogrlicom. Crvenim tepihom prošetala je u pratnji supruga Keitha Urbana u klasičnom odelu.

Njena koleginica Cate Blanchett takođe je izabrala jednostavnost s potpisom Givenchy. Haljina strogih linija bila je sasvim nežne ljubičaste nijanse, a jedini ukrasi koje je Cate stavila bile su diskretne naušnice i isto takva narukvica.

Dve dame u srebrnim nijansama bile su Hilary Swank i Gwyneth Paltrow. Dok se Hilary odlučila za klasičnu haljinu bez naramenica, Gwyneth je blistala u malo neobičnijem kroju Calvina Kleina s dubokim dekolteom.

Belo kao lajtmotiv odabrala je i Celine Dion, koja je pevala na dodeli Oskara. Uska, duga haljina otkrila je kako pevačica uprkos nedavnom porođaju izgleda odlično pa je telo sasvim vratila u formu.

Nešto raskošniju haljinu odenula je Halle Berry. Glumica je blistala u odori izvezenoj kristalima.

Za belu ili neku drugu svetlu nijansu odlučile su se i ostale gošće na dodeli Oskara, između ostalih i Mandy Moore, Hailee Steinfeld, Michelle Williams, Jacki Weawer, Melissa Leo, koja je te večeri i osvojila Oskara za sporednu ulogu odnosno Livia Giuggioli, supruga novopečenog oskarovca Colina Firtha.

OSTAVI KOMENTAR