Start Stars One Direction u Njujorku: “Najbolja noć naših života” + snimak koncerta!

One Direction u Njujorku: “Najbolja noć naših života” + snimak koncerta!

SHARE

null

Liam, Niall, Zayn, Harry i Louis pokazali su noćas zašto apsolutno vladaju svetom pop muzike, održavši neverovatan koncert u Njujorku.

null

null

null

One Direction je nastupio pred prepunim legendarnim Madison Square Gardenom, gde ih je dočekalo 18.000 vatrenih Directionera. Karte za ovaj nastup bile su rasprodate još u aprilu, a sve su otišle u roku od jednog minuta! Znajući koliku odgovornost nosi ovaj nastup, Harry Styles je uoči nastupao tvitovao: “Sećam se šta smo radili pre tri godine…Danas pevamo u Medison skver gardernu. Ne možemo dovoljno da vam se zahvalimo. Volimo vas xx”.

null

null

null

A na sceni je bio spektakl! Directioneri su pevali uz svaku reč pesama kao što su “What Makes You Beautiful”, “Live While We’re Young” i “Little Things”. Baš pri izvođenju ove balade na scenu je stupio veliki prijatelj benda Ed Sheeran, koji ju je i napisao. Oduševljen koliko i fanovi, Harry se obratio publici rečima: “Ovo mesto je prokleto veliko” a Louis je otkrio: “Ovo je moj san.”

null

null

null

Veseli Irac Niall Horan bio je posebno dobro raspoložen, što je potvrdio njegov tvit: “Vau, hvala vam toliko mnogo! Ovo je najbolja noć naših života! Hvala vam, hvala vam, hvala vam!”Video streaming by UstreamVideo streaming by Ustream

Snimanje koncerta bilo je zabranjeno, ali je neka dobra duša iz publike ipak zabeležila ceo nastup, koji sad možete da pogledate i osetite makar delić atmosfere! Evo i kompletne set liste:

Up All Night
Na Na Na
Stand Up
I Wish
Teenage Dirtbag (cover)
Gotta Be You
More Than This
Live While We’re Young
Tell Me A lie
Everything About You
Moments
I Want
Save You Tonight
Little Things
One Thing
Kiss You
C’Mon C’Mon
What Makes You Beautiful

null

null

null

null

null

null

OSTAVI KOMENTAR