Start Stars One Direction: Misija osvajanja američkih magazina

One Direction: Misija osvajanja američkih magazina

SHARE

One Direction već su dokazali kako ih fanovi u Americi obožavaju koliko i u Evropi, pa ne čudi što su se sad prvi put pojavili na naslovnici nekog američkog časopisa!

Harry, Liam, Zayn, Louis i Niall su pozirali za editorijal a govorili su o temama kao što su devojke, njihov veliki uspeh ali i o glasinama koje ih okružuju. Evo šta smo izdvojili iz intervju sa svakim od momaka.

null

Harry Styles o dejtingu:
“Neći reći da sam lud za devojkama jer bi to zvučalo kao da sam ženskaroš.Kad je reč je o savršenom sastanku, prilično sam staromodan. Volim da odem na večeru. To je prilika da pričate s nekim i da ga bolje upoznate.”

null

Niall Horan o Demi Lovato:
“Lepa stvar kod Demi je u tome što kad je upoznate, ona je jako, jako lepa. Postali smo dobri prijatelji. Toliko je ludo što može da bude iskrena o stvarima kroz koje je prošla. Ima fantastičan stav. Ako bi mi ikad nešto zatrebalo ili samo razgovor s nekim, mislim da bih odabrao Demi.”

null

Liam Payne o siledžijama:
“Maltretiralo me je nekoliko ljudi koji su bili stariji od mene. Trenirao sam boks, imao sam 12 a moj trener 24 godine. Mislio sam da ukoliko mogu da se borim s njim mogu da se suprotstavim bilo kome.”

null

Zayn Malik o statusu “lošeg dečka”:
“Volim da koristim termin ‘neshvaćen’. Ali, delom jesam loš momak. Imam tetovaže i zezam se unaokolo. To je deo mog imidža, tako da je to kul.”

Louis Tomlinson o svom najvećem blamu:
“Jednom smo Harry i ja skijali zajedno kad su nam prišli momak i devojka sa fotoaparatom. Mislili smo kako će nas zamoliti da se slikaju s nama, tako da smo stali jedan pored drugog i pozirali. Oni su nam rekli ‘Ne, želimo da nas slikate!’ To je bilo stvarno posramljujuće!”

OSTAVI KOMENTAR